Vejhjælp til lavpris - 123mc forsikring - Motorcykel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vejhjælp til lavpris

For under 1 kr. om dagen er din motorcykel sikret
123MC Forsikring
29/03-2016 kl. 15:45

123 Forsikringudvider nu deres services. Efter alle forsikringspriserne er sænket med 20%, er der sket en sand eksplosion i antal nytegnede motorcykel-forsikringer hos 123 Forsikring. 123 er nu det selskab der tegner flest nye motorcykelforsikringer i Danmark.

Flere nye kunder har dog ønsket mulighed for udvidelse af forsikring til også at indeholde vejhjælp. Dette ønske har vi brugt nogen tid på at imødese, og det er nu lykkedes. Mod et tillæg på kun 360 kr./året, altså mindre end 1 kr. om dagen, kan 123 Forsikring nu også inkludere vejhjælp. En langt lavere pris end andre danske udbydere af motorcykel-vejhjælp.

Så er motorcyklen med 123 Forsikring også sikker på transport hvis kæden springer, batteriet løber fladt, tanken løber tør for saft eller andre uheldige ting der kan ske i hverdagen.

Se mere, og bestil vores forsikring her: 123MC Forsikring.

Del med en ven

0 personer snakker om “Vejhjælp til lavpris

  1. Under 1 krone om dagen? Det er stadig billigt, men der er altså kun 274 MC-dage (fra 1 marts til 30 november) hvor forsikringen dækker som standard, så slogan'et holder ikke rigtigt…
    Kan det i øvrigt passe, at de maskiner der bruges som blikfang til denne nyhed ikke kan forsikres hos 123MC Forsikring? Jeg mener ikke Harley-Davidson findes på listen over fabrikater, så gælder det her tilbud med Vejhælp til lavpris vel heller ikke HD chauffører…

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start