Ungt dansk speedwaytalent - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ungt dansk speedwaytalent

Kenni Nissen har underskrevet sponsorkontrakt
Munkedal Racing
13/03-2010 kl. 19:30

Speedway sæsonen 2009 bød på lidt af en overraskelse for de etablerede kørere da bare 14-årige Kenni Nissen endte som både Europamester og Danmarksmester i 85cc klassen. Placeringerne vil blive forsvaret i den kommende sæson, men det store mål er at komme på skamlen i verdensmesterskabet, der i år køres på Kenni´s hjemmebane; Vojens.

Kenni startede som bare 7-årig med at snuse til motocross, og fik derefter smag for speedway sporten, som han har dyrket på tiltagende seriøst plan de sidste 5 år. De seneste år har han været rådgivet af Lars Munkedal fra Munkedal Racing, som glæder sig til at fortsat at støtte og følge Kenni i 2010 sæsonen. Kenni forventer at samarbejdet med Lars Munkedal vil bringe ham på Team Danmarks eliteliste, og dermed mulighed for endnu mere fokuseret træning under talent-træner Erik Gundersens ledelse.

Suzuki´s 85cc 2-takts motorer har vist sig mere end almindeligt robuste til brug i speedwaysporten, Det var derfor med glæde at Kenni kunne sætte sin underskrift på sponsor kontrakten med importør C. Reinhardt.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start