Udskiftning i ledelsen hos Yamaha Motor Scandinavia - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Udskiftning i ledelsen hos Yamaha Motor Scandinavia

Yamaha Motor Scandinavia melder om lederskabsbytte.
Steffen F. Olesen
04/06-2024 kl. 08:34

Yamaha Motor Scandinavia, som er ansvarlig for import og markedsføring af Yamaha i Danmark, Sverige, Norge, Grønland, Island og Færøerne, informerer i denne uge om at Michael van Zomeren pr. 1. juli 2024 fratræder sin stilling som Country Manager for at vende tilbage til Yamaha Motors hovedkontor i Holland, hvor han vil besætte en ny stilling, som endnu ikke er offentliggjort.

I stedet for Michael vil Christopher Sjöblom – som du ser på billedet over artiklen – træde til som Country Manager i Yamaha Motor Scandinavia.

”Jeg er meget taknemlig for den støtte, jeg har fået under mit ophold hos Yamaha Motor Scandinavia, med et dygtigt Yamaha team og et fantastisk netværk af dedikerede Yamaha forhandlere. Jeg er overbevist om, at Yamaha vil fortsætte med at udvikle sig med Christopher ved roret.” siger Michael van Zomeren.

Christopher Sjöblom – der i øjeblikket er præsident for Yamaha marinefabrikken Inha Works Ldt. i Finland – har en lang ansættelseshistorie hos Yamaha Motor Scandinavia, med flotte titler som Department Manager, Marine og Division Manager Marine fra 2016-2021, og han siger følgende som sit nye eventyr:- ”Jeg er spændt og beæret over at få denne fantastiske mulighed og ser samtidig frem til at fortsætte Michaels fantastiske arbejde hos Yamaha Motor Scandinavia.”

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start