Træf på toppen: Motorcykeltræffet med motorcyklister
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Træf på toppen

AC/DC og Gasolin er tilbage i Skagen
Træf på toppen
16/05-2011 kl. 11:30

Eller det vil sige næsten. For det er i form af de to forrygende band; Live Wire og Øster Gasværk. Deltagerne kan også nyde godt at The Powls skønne fællessange og skøre påfund.

Desuden er det værd at fremhæve, at dette års træf også får besøg af Vejgaard Tårnblæserlaug – Danmarks førende tyrolerrockband. Kom og oplev en fed tyroler dag med store fadbamser. Og der kommer jo også strip…

Både fredag og lørdag eftermiddag vil der være konkurrencer.

Som altid vil der være mere end 10 forskellige bands som spiller på de forskellige scener. Derudover 3 barer, boder med MC-relaterede produkter, konkurrencer, underholdning, gode badefaciliteter og toiletter. Se hele programmet på hjemmesiden.

Motorcykeltræffet besøges af hovedsagelig danske motorcyklister på alle tænkelige mærker, men også en del norske, svenske og tyske gæster har været forbi. Faktisk også en amerikaner engang, som klart løb med pokalen for ”længst kørende”.

De 1000 frivillige hjælpere gør en kæmpe indsats for, at alle får en god oplevelse. Mange af hjælperne har været med i mange år, og hjælper fordi de syntes det er festligt.

Vi glæder os til at se jer på toppen i uge 29.

Se mere om træffet på hjemmesiden: www.træfpåtoppen.dk.

Del med en ven

0 personer snakker om “Træf på toppen

  1. Lad os håbe at de vælger lade et band eller to spille om dagen,det mangler ligesom….

  2. jamen med det musik behøver man da ikke at køre til verdens ende, det er jo det samme som det har været de sidste 10 år

Skriv et svar

Giver børn en ny start