TomTom lancerer Rider 5 - Navigation til motorcyklen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

TomTom lancerer Rider 5

Ny navigationsenhed til motorcyklister
Tom Tom
18/02-2013 kl. 15:45

Skræddersyet enhed giver motorcyklister frihed til at vælge hvordan de vil køre.

TomTom introducerer i dag TomTom Rider 5, en ny bærbar navigationsenhed, som er skabt specielt til motorcyklister. Efter feedback fra motorcyklist-fællesskabet er Rider 5 blevet designet til at give motorcyklister mulighed for at vælge den type rute, de foretrækker at køre – fra den hurtigste, til den mest naturskønne, til deres egen individuelle rute. Bikere kan nemt skabe og derefter uploade deres personlige ruter direkte til deres TomTom Rider-enhed. Ved at downloade Tyre® interaktiv software kan motorcyklister søge, skabe og redigere deres egne ruter på en PC. Alternativt kan en unik “Upload ruter og kør” funktion give motorcyklister mulighed for at uploade ruter direkte til deres enhed og dele dem med andre bikere via Bluetooth®. “Med TomTom Rider kan motorcyklister ikke blot vælge, hvor de vil hen, men endnu vigtigere, hvordan de vil komme dertil,” siger Corinne Vigreux, administrerende direktør for TomTom Consumer. “Vi lyttede til feedback fra biker-fællesskaber for at skabe en enhed, som er skræddersyet til den måde, de ønsker at køre på. Vi konstaterede, at det overvældende flertal af bikere bruger deres motorcykel til rekreative formål, og mange opsøger aktivt ruter, som tilbyder naturskønne touring-oplevelser. TomTom Rider giver motorcyklister evnen til at finde og køre ad de bedste, mest naturskønne ruter i verden.” TomTom Rider har en feature, som leverer kørselsinstruktioner direkte til brugerens hjelm via Bluetooth®, så han/hun fuldt ud kan koncentrere sig om vejen forude. Enheden er nu udstyret med en ny 4,3'' handskevenlig skærm, som reagerer øjeblikkeligt på berøring og er konstrueret til kørsel under alle vejrforhold – også regn eller skarpt sollys. Enheden leveres med en ny oplader/dock, som tænder og slukker for den sammen med motorcyklens tænding.

TomTom Rider nøgle-features: Snoede veje TomToms Snoede veje-feature giver motorcyklister frihed til at vælge ruter med flest kurver og få en mere spændende tur. Upload ruter og kør TomToms Upload Ruter og kør-funktion giver motorcyklister mulighed for at uploade foretrukne ruter fra nettet til TomTom Rider-enheden. Disse ruter kan deles med andre bikere via Bluetooth®.

PC-rutestyring via Tyre® Brugere kan downloade Tyre® interaktiv software til at søge, skabe og redigere ruter på en PC, før de uploades til TomTom Rider-enheden. Disse ruter kan derefter deles med vennerne. Til alt slags vejr TomTom Rider har en handskevenlig skærm, som reagerer øjeblikkeligt på berøring. Den er konstrueret til alle vejrforhold – også stærkt direkte sollys. Lifetime-kort inkluderet TomTom Rider kommer med Lifetime-kort inkluderet. I produktets levetid kan brugeren hvert år downloade fire eller flere fulde opdateringer af kortet på enheden, som omfatter alle opdateringer af vejnettet samt adresser og interessepunkter. Map Share Brugerne nyder godt af daglige kortændringer fra TomTom Map Share-fællesskabet, heriblandt dynamiske ændringer som nye hastighedsbegrænsninger og blokerede veje. Map Share hjælper brugerne med at overvinde de stadig hyppigere vejændringer og dermed undgå forsinkelser eller omveje. Interessepunkter Via TomTom Rider kan brugerne få adgang til interessepunkter og finde interessante steder at stoppe undervejs, bl.a. restauranter, moteller og tankstationer. Personlige interessepunkter kan også tilføjes til fremtidig brug. IQ Routes TomToms IQ Routes bruger reelle rejsetider for hver eneste vej, som deles af millioner af trafikanter. Dette sikrer optimale ruter og præcise ankomsttider. Tilbehør Et sortiment af tilbehør er tilgængeligt til den personlige navigationsenhed TomTom Rider 5, bl.a. et bilmonteringssæt, en oplader/dock til motorcykel og en unik tyverisikringsløsning. Pris og tilgængelighed: TomTom Rider 5 er tilgængelig hos Elgiganten til en vejledende udsalgspris på 2.999 kr. En særlig PremPack-version føres af MC-specialbutikker og koster 3.799 kr. vejledende.

Del med en ven

0 personer snakker om “TomTom lancerer Rider 5

  1. Kan man så regne med at den elektriske forbindelse fra "holder " til GPS virke? og er stabil?! Altså på en MC!

  2. Jeg har en Garmin. Der har a l d r i g været problemer, selv i øspøsende regnvejr.

  3. Har også haft en Rider fra TomTom. Det var en rigtig Titanic. Den tog også vand ind. Solgte den og købte en Garmin Zumo 660, som nu har kørt over 50.000 km uden problemer. Håber at TomTom er blevet bedre for det har ikke været for godt tidligere. TomTom's ruteplanlægningssoftware kræver at man er on-line og det dur bare ikke når man er på tur. Garmin's software BaseCamp er meget bedre. Blot mine erfaringer.

Skriv et svar

Giver børn en ny start