Toftlund MC opsagt af BMW, nordens bedste værksted
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toftlund MC opsagt som BMW forhandler

Nordens bedste BMW værksted opsagt
Toftlund MC
09/01-2015 kl. 14:00

Toftlund MC opsagt som BMW forhandler fra 2016.

En af de første der dukkede op i vores forretning, efter en veloverstået juleferie, var en repræsentant fra BMW Motorrad Danmark, med besked om at BMW importøren fra 2016 opsiger forhandlerkontrakten med os. Vi blev da noget overrasket og forstår ikke BMW´s nye forhandler strategi, men foreløbig har vi 1. år hvor der ikke vil ske nogen ændringer på hverken salgs- eller service siden.

Vi vil gerne sætte en tyk streg under at vi også i fremtiden vil gøre en kæmpe indsats for at servicere alle vore kunder på bedst mulig måde. I efteråret 2014 blev vi jo udnævnt, som det BMW værksted i hele Norden, der har den største kundetilfredshed, så der er noget at leve op til, og det vil vi selvfølgelig gøre.

M.v.h. og på gensyn

Poul og Jan

Toftlund MC

Del med en ven

0 personer snakker om “Toftlund MC opsagt som BMW forhandler

 1. Total uforståeligt. Der må foregå noget bag kulisserne som forhåbentlig kommer frem i dagens lys på et tidspunkt…..Håber da virkelig at BMW Danmark kan komme med en god forklaring på hvorfor Toftlund MC fratages forhandlingen. Hilsen fra en trofast kunde hos Toftlund mc

 2. Ja det er også min tanke….Har brugt Toftlund flere gange til service hvergang til UG.Poul og Jan er fagmænd..

 3. Virkeligt skammeligt. Kører gladeligt over dobbelt så lagt som til nærmeste BMW forhandler for at komme til den butik og det værksted med den fantastiske service jeg har fået dernede.

  Jeg er helt på linie med tidligere kommentarer – det giver ikke meget mening at smide det bedste værksted i Norden på porten. Med mindre nogle har trykket BMW på maven som så desværre har givet efter.

 4. Hold hold hold BMW Motorrad Danmark…! Har i da fuldstændig tabt sutten ????
  Der findes nok ikke mere service mindede BMW forhandler (nu ex.forhandler), hvad tænker i på…!!
  Og tilmed kåret officielt på messen i Milano til Nordens bedste, det lugter helt vildt råddent…!!!

 5. BHs
  Som jeg skrev i debatforummet. I går.
  Har de fuldstændig tabt sutten inde ved BMW DK. Man tildeler Toftlund MC en pris for bedste service værksted i Norden og så hakker man da lige hovedet af dem måneden efter. De flinke dygtige menesker fortjener en bedre skæbne end BMW DK bringer for dagen her. Monopol tider har altid medført højere priser og sikkert dårligere service. Vil så længe som muligt benytte mig af deres ekspertise dernede hos Toftlund MC, selvom det koster en brotur og mange km. Vi er så snart nået til det som vi frygtede at der kun var en forhandler tilbage som hermed kan gøre som Han/De har lyst til. Denne forhandler er allerede for dyr og meget beregnende i alt hvad der foregår i firmaet. Så næste spørgsmål er, hvornår lukker MP så for BMW forhandlingen. Tjae det sker vel i 2016. Øv for BMW DK. At de ikke kan se at de slagter en meget populær forhandler med god kundeservice. Men BMW DK er vel/måske involveret økonomisk i den store forhandler der må døje med en meget stor lagerbeholdning og dermed store financielle omkostninger til at holde hovedet og kassekreditten ovenvande.
  Som man siger i disse tider Je Suis Toftlund.
  Og øv igen for BMW DK..

 6. Ja ingen tvivl om at i er glade for at komme hos Toftlund MC, og det har de helt sikkert også fortjent. Men når det så er sagt, er det nok en del af udviklingen i Europa at der blir færre forhandler. Den store forhandler du omtaler, er vel blevet stor fordi han har mange tilfredse kunder, som synes de yder en god service. Der er de sidste år lukket mange forhandlere som ikke kunne klare sig økonomisk. Landet er bare ikke stort nok til så mange forhandlere. Det er rigtig ærgerligt for Toftlund MC, men skub ikke skylden på andre. Jeg er selv kunde hos en "stor" forhandler og er yderst tilfreds med både service og pris.

 7. Hvis de bare kan få de nyeste opdateringer i Toftlund, så mærker vi vel ikke noget på servicesiden.
  Men for dælen da, det er godt nok en underlig opførsel, BMW i Danmark udviser.
  Og kommer dagen hvor Toftlund MC ikke slår til, er der jo ikke langt til Oeversee.
  Ølgod er for langt ude ;-))

 8. Tjaa mon ikke det vil være overvejende sandsynligt at MP Motorcykler i Odense, også snart får sparket….jeg tror det desværre
  Man ønsker åbenbart at gøre BMW Motorrad til et niche produkt, for hvis man tror at de danske MCister gider køre voldsomt langt for at se/prøve/handle/få lavet service….så bliver man nok slemt skuffet

 9. Man kan jo købe en Ny Mc syd for grænsen. Og få den serviceret i Toftlund så længe de Har BMW service delen til rådighed. Hvis vi skulle være så uheldige at Toftlund også mister BMW servicedelen tror jeg at jeg vil køre syd for grænsen. Der er service priserne lige nummeret billigere….
  BMW Motorrad DK Vi er jo ikke idioter fordi vi kører mc……

 10. Ja så fik I jo ret ang. MP motorcykler. Lukket og slukket fra 2016 med BMW forhandling. Husk derude,der findes også andre MC mærker end BMW.

 11. Ja der er rigtig mange fede modeller derude….. Tror BMW lige nu er på glatis her i Lille DK

 12. Mest solgte mærke i DK, de vil skære ned og kun have Jens Winther, det betyder at jyder tager til Tyskland og sjællændere til Sverige, mon ikke det er et skud i egen fod?
  Tænker Toftlund MC kan parallel importere og egentlig fortsætte som nu, de har bare ikke adgang til den samme inside viden som nu, men mærkelig situation.

 13. Jens Winther er vel egentlig også opsagt 😉 Jyderne skal fortsætte med Xpedit Ølgod

 14. Stort er ikke altid godt. Og når kunderne hos Toftlund føler sig taget godt imod, er det jo fordi stedet er utroligt servicemindet, og man føler sig altid velkommen. Så alt i alt, er BMW blevet fattigere i Danmark.

Skriv et svar

Giver børn en ny start