TMP og Jysk Racing fusionerer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

TMP og Jysk Racing fusionerer

To ledende aktører indenfor udstyr og tilbehør til tohjulede køretøjer, har efter flere års samarbejde valgt at fusionerer
TMP og Jysk Racing
06/05-2015 kl. 11:00

Thomas Møller Pedersen – TMP, der har været aktiv på motorcykel markedet siden 1980, har de seneste 6 år haft et godt samarbejde med Jysk Racing.

Dette samarbejde har de to partnere nu valgt at cementere, ved at fusionere de to selskaber til et.
Jysk Racing bliver således flyttet til Glyngøre, hvor TMP i dag har til huse.
Fremover vil selskabet være kendt som TMP, der blandet andet er importør af alle produkter fra Piaggio Group, samt adskillige eftermarkedsprodukter, så som Brembo, Arrow, PP Tuning, Ferodo, AFAM, Shido, Pro Bolt, R&G, med mange flere.

Kunderne kan nu glæde sig til samme service som vanligt, med et større og mere fyldestgørende program, der både retter sig sig mod motorsport, men endvidere også i stigende grad mod scootere og gademotorcykler. Det forventes naturligvis også, at der opstår nye muligheder og synergieffekter ved sammenlægningen, hvor der også bliver sorteret i de forskelige leverandører, så fokus på optimal leverance, lagerbeholdning og ikke mindst kvalitet af produkterne holdes i et højt niveau.

Ulrik Kjellerup vil fremover være ansat som ansvarlig for lager, samt salg- og markedsføring for hele TMP’s tilbehør- og udstyrsprogram. Endvidere vil han fortsætte med Racing Service på motorbanerne.

Parterne udtaler i forbindelse med fusionen:
Direktør hos TMP, Thomas Møller Pedersen: ”Jeg er glad for, at det er lykkes at gennemføre denne aftale mellem Jysk Racing og TMP, hvilket vil resultere i, at vi kan sikre de mest optimale løsninger til gavn for kunderne. Vi ser frem til, at Ulrik Kjellerup indtræder i virksomheden”.

Ulrik Kjellerup: ”TMP og Jysk Racing har igennem en årrække haft et fortrinligt samarbejde, og jeg er overbevist om, at en fusion af de to selskaber vil være til gavn for kunderne og sikre selskabet en betydelig vækst fremadrettet. Jeg glæder mig til at blive en del af TMP”.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start