TG Motor Center fortsætter på ny adresse
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

TG Motor Center fortsætter på ny adresse

Værkstedet fortsætter med reparationer og salg, af reservedele
TG Motor Center
11/11-2013 kl. 09:43

Butikken er lukket på Mandal Allé i Middelfart, men værkstedet fortsætter med reparationer og salg, af reservedele, til både Mc og Scootere.

Finanskrisen og den stigende internethandel af motorcykeludstyr, er efterhånden blevet et stort problem for min butik, og derfor er TG Motor Center nødt til at flytte fra Middelfart. Krisen har gjort at kunderne er blevet meget prisorienterede og sammenligner butikspriser og netpriser i stor grad. Dét er en meget hård konkurrence. Det er gået jævnt ned af bakke med omsætningen, siden krisen startede, så jeg har måtte afskedige den sidste ansatte og lukke min butik med motorcykler, scootere og tilbehør på Mandal Allé i Middelfart.

Jeg slipper ikke taget helt på motorcykelbranchen for, fra 1 November, koncentrerer jeg mig om værkstedet på den nye adresse i Roerslev. Den nye adresse, Blankegaardvænget 4, 5466 Asperup er også samme sted, hvor alting startede for 22 år siden. Der er ikke plads til den store udstilling af mange forskellige køretøjer, men lidt er der plads til. Der vil fortsat være mulighed for bestilling fra samme store udvalg som før. 

Der er stadig forhandling af følgende store mærker: Honda, PGO, Kymco, Peugeot og Piaggio Ape.

Der kan nu startes på en frisk, i mindre, nyistandsat lokale, lidt udenfor Middelfart by. Kunderne vil uden tvivl stadig få den hurtige hjælp, den gode service og altid et smil med på vejen. Alle er meget velkomne i de nye lokaler. Scooterkørere, motorcyklister og handicapvenlige køretøjer kan serviceres.

Hjemmesiden www.tg-motor.dk vil løbende være opdateret.

Der vil også være nye åbningstider: Mandag – torsdag kl. 9.00 – 16.30 & fredag kl. 9.00 – 14.00. Lørdag/ søndag vil være lukket.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start