Den første elektrisk Harley-Davidson Motorcykel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tester og udviklere af projekt Livevire søges

Den første elektrisk Harley-Davidson Motorcykel
Harley-Davidson
14/04-2015 kl. 13:00

(Oxford, 13. april 2015). Europæiske motorcykelkørere får nu chancen for at påvirke udviklingen af Project LiveWire™, Harley-Davidson’s første elektriske motorcykel. 

Som en del af Harley-Davidson’s kundeorienterede produktudvikling vil kørere i Europa nu få mulighed for at testkøre den nye elektriske motorcykel og give feedback på deres køreoplevelse. Motorcyklen er ikke til salg endnu, og Project LiveWire™ gennemføres for at blive klogere på kørernes forventninger til en elektrisk Harley-Davidson® motorcykel. 

Der skal findes 1.000 kørere til Project LiveWire Experience Tour. De heldige findes gennem en konkurrence, hvor du skal besvare følgende spørgsmål: ”Hvordan vil du med tre ord og maks. 50 karakterer beskrive Project LiveWire?” 

Project LiveWire Europa Tour starter i England på Millbrook Venues d. 16-17. maj. Herefter går turen videre til Frankrig (27-28. juni), Italien (11.-12. juli), Tyskland (18.-19. juli), og sluttelig til Holland (8.-9. august). 

Der er flere Project LiveWire motorcykler med på turen, og der vil blive indsamlet feedback efter testkørslerne. Desuden vil man på displays kunne se mere om selve udviklingsprocessen, og der tages fotos af testkørerne, som man kan dele med vennerne. Selv dem der ikke kører på motorcykel, får mulighed for at mærke suset og poweren fra Project LiveWire med testkørsel på Jumpstart™ – en simuleret køreoplevelse.

”Project LiveWire Experience Tour giver de europæiske kørere mulighed for at give værdifulde svar på, hvad de forventer af en elektrisk motorcykel fra Harley-Davidson,” fortæller Michael Carney, regional PR manager fra Harley-Davidson EMEA. ”Efter at have gennemført første runde af Project LiveWire Experience Tour i USA breder vi nu testfasen ud til Europa for at få endnu mere viden fra kørerne, så vi sikrer, at vi har den rigtige retning i udviklingen med denne fantastiske nye teknologi.”

Motorcykelkørere kan tilmelde sig konkurrencen ved at besvare Projekt LiveWire spørgsmålet på http://projectlivewire.harley-davidson.com/da_DK. Sidste frist er fire uger før hvert af de fem arrangementer, og tilmelding til konkurrencen foregår inde under de enkelte arrangementer. Deltagerne skal være fyldt 18 år og have stort motorcykelkørekort. De heldige vindere får direkte besked på e-mail omtrent 3 uger før arrangementet.

Yderligere information om arrangementerne offentliggøres på http://projectlivewire.harley-davidson.com/da_DK, så snart oplysningerne foreligger. Harley-Davidson inviterer alle til at følge med og deltage i aktiviteterne på de sociale medier på Facebook, Twitter og Instagram.

Om Harley-Davidson Motor Company Harley-Davidson Motor Company producerer custom, cruiser og touring motorcykler og tilbyder en komplet serie af Harley-Davidson motorcykelreservedele, tilbehør, udstyr, beklædning og merchandise. Få yderligere information på Harley-Davidson's hjemmeside: www.harley-davidson.dk.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start