Suzuki Sommer kampagne - Suzuki MC til kampagnepris
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Suzuki Sommer kampagne

Køb en Suzuki MC til kampagnepris
C Reinhardt
08/06-2011 kl. 10:30

Om Suzuki har fået sommer-kuller i varmen eller om de bare vil være ekstra gode ved de danske motorcyklister, der ønsker sig en lækker MC til ingen penge, melder historien ikke noget om. Men ET er sikkert – Suzuki har netop lanceret en række kampagnepriser og ekstra gode tilbud – der uden tvivl vil få konkurrenterne til at dukke sig. Men vil du have tilbuddene skal du være hurtig. – De gælder kun ved køb inden udgangen af juli – og kun så længe lager haves.

En af Suzuki´s storsællerter får du netop nu kr. 10.000,- i rabat på, men da der kun er ganske få tilbage på lager, er det med at være hurtig. Vi taler om SV650SAK8! Den rappe Street model med kåbe og ABS bremser kan netop nu erhverves til kr. 79.995,-

Er du mere til cruiser-modeller, så fortvivl ikke. Også her har Suzuki lagt sig i selen, og tilbyder nu VZ800L0 inkl. udstyr for kr. 99.995,- Udstyret beløber sig i kr. 13.400,- og inkluderer sadeltaskesæt med holdere, afdækning af bagsædet samt Suzuki alarm. Alt sammen monteret på motorcyklen når du henter den!

Ønsker du at købe en MC-model fra i år, så er det nu du skal rette opmærksomheden mod GSX1250FAL1. Modellen var Suzukis store nyhed sidste sæson, og henvender sig til Street og Touring folket. Den er af mange blevet udråbt som en Bandit i forklædning, – men hvis forklædningen er en lækker fuldkåbe og et mere sportsligt udseende, er det vel heller ikke så galt. GSX1250FA med ABS er nu nedsat med kr. 10.000,- til en pris på kr. 149.995,-.

Der er flere gode tilbud i posen hos Suzuki. Kig ind hos din lokale Suzuki forhandler, – eller se mere på www.suzuki-mc.dk. Det er også her du kan finde frem til din lokale forhandler, hvis du er i tvivl om, hvor du finder den nærmeste.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start