Motorcykelugen 2013 - hyldest til motorcyklismen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Storstilet hyldest til motorcyklismen

Motorcykelugen 2013 løber af stablen i uge 22
Motorcykelugen
29/01-2013 kl. 19:00

Storstilet hyldest til motorcyklismen på vej

I maj måned, nærmere bestemt i perioden fra d.25. maj til d.2. juni 2013, vil forhandlere og importører af motorcykler af enhver type, størrelse og i alle prisklasser gå sammen med mange andre interessenter om at hylde glæden ved at køre på motorcykel. Det sker, når Motorcykelugen 2013 løber af stablen i uge 22.

– Branchen startede i 2012 en ny event med det formål, at hylde motorcyklen og dens brugere på en mere synlig måde, fortæller John Tange for Motorcykel Forhandler Foreningen (MFF) og Morten Agerbæk for Motorcykel Importør Foreningen (MIF) der er gået sammen i et fælles initiativ til fremme af motorcyklismen.

– Motorcykelugen 2013 planlægges for øjeblikket intensivt hos alle interessenter, men sikkert er det, at motorcykler og de mange fornøjelser, der er knyttet til de tohjulede transportmidler, vil være synlige i Danmark i uge 22. Der vil være nationale aktiviteter, samt en masse lokale aktiviteter, ligesom det i mediebilledet vil blive svært at klemme sig uden om en motorcykel, supplerer John Tange (MFF) og Morten Agerbæk (MIF).

– Med det afsæt glæder vi os allerede nu til, inden længe, at kunne præsentere et utroligt spændende 2013 program for alle.

– Initiativtagerne vil løbende informere om aktiviteter og tiltag, men allerede nu er det sikkert, at motorcyklen aldrig har fået så meget opmærksomhed, som det vil blive tilfældet i maj 2013.

www.motorcykelugen.dk

www.facebook.com/motorcykelugen

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start