Special Motorcykler skifter ejer. Nye tider – kræver andre kræfter
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Special Motorcykler skifter ejer

Nye tider – kræver andre kræfter
Special Motorcykler
29/05-2015 kl. 21:00

Special motorcykler blev etableret i 1953 af Ludvig Kristensen, og har været i stadig vækst, som en af Nordjyllands betydende motorcykelforretninger. Den nuværende ejer Ole Kristensen blev medejer af virksomheden i 1965, og overtog hele virksomheden i forbindelse med et generationsskifte tilbage i januar 1981.


Nye tider – kræver andre kræfter.

Ole Kristensen har udviklet forretningen til dens nuværende størrelse og position, båret af lysten og viljen til godt håndværk, et godt personale og tilfredse kunder. Ole Kristensen har også været engageret i branchen via Motorcykel forhandler Foreningen, hvor han i en periode var næstformand.

IT udviklingen har været en udfordring, fortæller Ole Kristensen, men virksomheden har alligevel fulgt med tiden, idet han har været med til både at etablere firmaets egen IT platform, www.specialmc.dk, samt at firmaet har været pilotprojekt for og medstifter af portalen www.wrooom.dk, sammen med øvrige medlemmer af Motorcykel Forhandler Foreningen. På denne portal præsenteres firmaets produkter.

Trods et liv i branchen med konstant udvikling, erkender Ole Kristensen  nu i en alder af 71 år, at det er tid til, at nye kræfter tager over. 

Stafetten gives videre, i en opgangstid, hvor markedet for motorcykler igen er i vækst, og firmaets hovedmærke, Yamaha Motorcykler, som var markedsledende 2014, også er det i 2015.

Derfor er det det rigtige tidspunkt, at jeg trækker mig tilbage, udtaler Ole Kristensen. Med virksomheden i god vækst og nye, yngre kræfter klar til at overtage Special Motorcykler, kan det kun blive en god fremtid for den nye ejer og virksomhedens medarbejdere.

Marius Thrige Iversen indtræder som ejer og direktør i Special Motorcykler pr. 1. juni 2015

Marius Thrige Iversen er 54 år og har kørt motorcykel siden han fyldte 19. Forespurgt om hvor mange motorcykler han så har ejet, kom svaret prompte: 99 stk. 

Netop det forhold, at jeg har prøvet et utal af motorcykler, udtaler Marius T. Iversen, gør at jeg har et indgående kendskab til motorcykler og motorcyklismen og måske derfor, altid har haft et ønske om en dag, at gøre min store passion til mit erhverv. 

Det blev længe ved tanken, men en dag her i foråret, i forbindelse med, at Marius T. Iversen blev ansat som sælger i virksomheden, faldt snakken så på, om ikke det skulle være?

Parterne fandt således hinanden, og fik handlen på plads i løbet af foråret 2015, så Marius T Iversen kunne få sin drøm opfyldt om at få hånden om eget gashåndtag – og Ole Kristensen kunne trække sig tilbage og nyde sit otium.

Ejerskiftet markeres med en reception på virksomhedens adresse fredag d. 19. juni kl.14 til 17, hvor alle er velkomne til at kigge ind og hilse på den nye- og gamle ejer. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start