Danmarks Veteran Motorcykleklub: Skagenløbet 2012
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Skagenløbet 2012

47. tyvende Skagenløb
Danmarks Veteran Motorcykleklub
11/05-2012 kl. 10:00

Danmarks Veteran Motorcykleklub afvikler i dagene 16.-19. maj klubbens 47. tyvende Skagenløb. Siden klubben blev stiftet i 1965 er Skagenløbet blevet afviklet hvert år og med stigende deltagerantal. I år deltager der 203 veteranmotorcykler.

Danmarks Veteran Motorcykleklubs formål er at restaurere og bevare gamle motorcykler fra før 1940. Når disse maskiner så er blevet køreklare, så er det de fleste medlemmers drøm, at gennemføre et Skagenløb. Selv om klubbens årgangs grænse for veterancykler er 1940, så kan der i Skagenløbet kun deltage veterancykler, der er fremstillet før 1935.

Mange medlemmer ser hvert år frem til Skagenløbet, som er årets højdepunkt for veteranmotorcykelentusiaster. Iblandt deltagerne er der mange der har deltaget mere end 25 gange. Interessen går blandt mange af medlemmerne videre til de yngre generationer.  

Danmarks Veteran Motorcykleklub har en hjemmeside, hvor der kan hentes yderligere oplysninger, og der er også mulighed for at hente billeder, der viser lidt af DVM`s arrangementer.

www.dvm.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start