SEVEN DM Motocross druknede i spænding i Aalborg
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

SEVEN DM Motocross i spænding

Fjerde afdeling af årets DM i motocross, rullede henover Dall-banen ved Aalborg i går, og der var både drama og spænding, til det store publikum der var mødt frem.
Danmarks Motor Union
17/06-2019 kl. 17:01

Banen tog sig ud fra sin bedste side i solskinnet, efter et massivt arbejde fra klubben, ovenpå den seneste tids tsunami af skybrud.

I MX1-klassen er kampen om titlen og den røde nummerplade, blevet til en åben slagveksling. Inden DM i Aalborg sad den fortsat på Jakob Kjær Nielsens Suzuki, men der var ikke langt ned til Stefan Kjer Olsen. Og den spænding var intakt, da dagen var omme. Nichlas Bjerregaard har ikke haft heldet med sig, til de seneste afdelinger, men på hjemmebane i Aalborg, var den gamle Nichlas tilbage. Selvom et styrt i andet heat, kostede førstepladsen i heatet, så var det nok til at give ham sejren på dagen, og han skal bestemt ikke afskrives i den samlede kamp. Stefan Kjer Olsen blev nummer 2, foran Jakob Kjær Nielsen – og der er nu kun ét sølle point imellem de to, inden de sidste to afdelinger! Mathias Gryning og Kim Sørensen lukkede og slukkede i top 5.

MX2-klassen havde besøg fra VM, nærmere bestemt, i form af Mikkel Haarup, og det var også Haarup der sad på tingene. Han satte banerekord under træningen, og førte begge heat fra start til mål. I andet heat lavede han dog en fejl, der tillod Benjamin Strate at komme tæt på, men værre blev det aldrig. Den førende i den samlede stilling, Glen Meier, var stadig mærket af et styrt i Tyskland for nogle uger siden, men han kørte klogt, og kunne tage andenpladsen, foran netop Benjamin Strate, der kørte et flot og stærkt andet heat. Mads Sjøholm er fortsat på den samlede andenplads, selvom det kun blev til en fjerdeplads i Aalborg, imens Nicklas Haagensen tog sidste plads i top 5 på dagen.

Tingene spidser også til i 125-klassen. Kasper Dehnhardt, der ellers har ført hele vejen, pådrog sig nemlig en grim skade for nogle uger siden, og den var altså ikke helet til afdelingen i Aalborg. Kasper kæmpede sig dog heroisk igennem begge heat alligevel, for bare at redde lidt point, men den røde nummerplade måtte han overgive til Zander Albertsen, der vandt begge heat, foran norske Erling Lund Madsen. Tredjepladsen på dagen gik til William Kleemann.

Fighterprisen fra Black Sheep MX Soap gik til Rasmus Lynggaard i MX2-klassen.

Næste afdeling af DM ligger på den anden side af sommerferien, d. 8. september, på banen i Svendborg.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start