Schuberth Metropolitan 1 - Den nye premium jet hjelm
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Schuberth Metropolitan 1

Den nye premium jet hjelm
Schuberth
07/04-2015 kl. 15:00

Metropolitan 1 kombinerer fantastisk fleksibilitet og individuelle designmuligheder med maksimal sikkerhed og optimal komfort. Desuden er den som standard udstyret med integrerede højttalere, og innovative skjulte mikrofoner til den nyeste generation af SRC-SystemTM intercom.

Metropolitan 1 fik sin debut på INTERMOT i Köln, og utallige undersøgelser af messebesøgende om dens detaljer, viste at der var en usædvanlig stor interesse i Schuberths nye jethjelm. Potentielle købere kunne næsten ikke vente til M1 ankom til forhandlerne – mange ville have elsket at købe hjelmen før årsskiftet. Endelig er dagen kommet: hjelmen, der kan tilpasses til mange forskellige formål, samt personlig smag på grund af et væld af udstyrsdele, rammer endelig butikkerne, sammen med et væld af attraktivt og funktionelt tilbehør.

Mange designmuligheder gør det muligt at tilpasse hver Metropolitan 1 individuelt. Det begynder med farverne, som kommer til Danmark i 6 forskellige farver, bestemt af en Facebook afstemning. Når det kommer til den indvendige foring, kan køberen vælge mellem standard grå eller tilkøbe det i farven ”kaffe”. Det klare standard visir kan erstattes med et valgfrit 40 procent tonet eller 80 procent tonet, samt i en sølv eller blå spejlfinish. Der er også et valg af fem forskellige solbriller: ud over standard solvisiret som er 80 procent tonet, er der mulighed for high-definition gul samt sølv eller blå spejlfinish. Et andet designalternativ, er at fjerne visir og erstatte det med en skygge, tilgængelig i titanium eller mat sort. Kunder kan også vælge et topventilation scoop i titanium (standard) eller i mat sort.

Metropolitan 1 er fremstillet af et sammensat materiale, derfor vejer hjelmen vejer kun 1,395 gram. Et valg af to forskellige størrelse ydreskal er tilgængelige, afhængigt af hjelmens størrelse. Trods sin lave vægt, opnår Metropolitan 1 fantastiske stødabsorberende værdier. EPS varierer i hårdhedsgrader og størrelse, for at sikre den bedst mulige pasform, top komfort og maksimal sikkerhed. ESPén indeholder integrerede ventilationskanaler, som opretter en kontrolleret strøm af luft gennem hjelmen. Et endnu højere sikkerhedsniveau leveres af det patenterede A.R.O.S (Anti-Roll-Off-System), som sikrer, at hjelmen forbliver sikkert på plads i en nødsituation. Selve foret, er antibakteriel, åndbar og hurtigtørrende.

Metropolitan 1 hjelmen er udviklet til brug med valgfri kommunikationssystem SRC-System ™, som ikke kun tillader trådløs kommunikation med passagerer eller andre motorcykelister, men også omfatter en håndfri funktion til hurtigt, at foretage en opringning, musik streaming og afspilning af stemme befalinger fra Gps'er. 

Udover standard højttalere og alle nødvendige kabler er hver hjelm fra fabrikken udstyret med en antenne, samt to innovative skjulte mikrofoner. SRC-System’et ™, købes som en tilføjelse. Integreret plug & play-system i det afskærmede rum i bagsiden på hjelmen, gør montering meget simpelt og let. Ud over intercom funktionen, kan der foretages konference mellem op til tre andre. Kommunikationssystemet understøtter Bluetooth ®-aktiverede perifere enheder, såsom mobiltelefoner Gps'er eller MP3 spillere, op til otte timers taletid pr. opladning. Samtaleanlægget betjenes via knapper på ECU, og de vigtigste funktioner er også tilgængelig via stemmekommando (VOX). Indstillingerne kan justeres, og opdateringer installeres via PC eller trådløs forbindelse, ved hjælp af en gratis app, der er til rådighed for Android og iOS.

Schuberth Metropolitan 1 er tilgængelig i specialiserede detailbutikker, med en startpris på Dkr 2.795.- afhængigt af tilbehør og udstyr. Det er den rigtige hjelm til alle, der ønsker en moderne åben hjelm med topfunktioner samt topkvalitet, funktionalitet, sikkerhed og udstyr. Metropolitan 1 er det perfekte supplement til enhver café racer, eller retro cykel og den perfekte følgesvend til rejser på store tourers og streetfightere.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start