Salget stiger på 123mc.dk - Stor fremgang i MC salget
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Salget stiger på 123mc.dk

Antal brugere kontra antal annoncer stiger konstant
123mc.dk
16/11-2014 kl. 18:30

Gennem de seneste år har 123mc.dk, som eneste danske salgsside, kunnet fremvise alle de danske forhandlerannoncer samlet på et sted. Dette er godt for forbrugerne, da køberne derved kun behøver søge et sted for at få de store overblik.

Antal professionelle salgsannoncer har været status quo, mens antal brugere har været konstant stigende. Flere brugere til samme antal annoncer, betyder øget fremvisning af salgsannoncer. At salgsannoncerne ses af flere betyder også forbedrede salgsmuligheder.

Antal besøg årligt på 123mc.dk. 2014 har nu rundet 6 millioner besøg, og håbet et 7 millioner når året er slut. (Kilde: Statcounter)

En normal salgsannonce ses af flere end 100 brugere daglig. Med så mange brugere på en salgsannonce er muligheden for salg god. Dette mærker 123mc.dk også ved at flere og flere private benytter 123mc.dk til salg af motorcykel.

Vigtig for 123mc.dk er at fortsætte udviklingen af nye koncepter og salgsmetoder. Nye ideer til endnu bedre salgsmuligheder, der kan forbedre salgsmulighederne yderligere. Noget vi på 123mc.dk konstant arbejder med.

Vi hører også gerne gode ideer til et forbedret 123mc.dk fra vores brugere.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start