Sælg din brugte motorcykel NU! - på www.123mc.dk
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sælg din motorcykel NU!

Markedet mangler prisfornuftige brugte motorcykler
123mc.dk
07/02-2013 kl. 18:00

Daglig kigges der på mellem 40.000 og 60.000 motorcykler på www.123mc.dk. Da handelspladsen indeholder ca. 7.000 motorcykler, betyder det at hver motorcykel, i gennemsnit, nærstuderes af ca. 6-8,5 personer daglig.

Det er tydelig at motorcykler, fornuftigt prissat, ikke lever længe på www.123mc.dk. Er prisen rigtig fjernes salgsmaskiner ofte fra systemet efter mindre end 7 aktive dage på markedspladsen. Annoncerne slettes altså af ejeren, hvilket oftest betyder at den udbudte bare er solgt.

Nye oprettelser af prisfornuftige salgs-motorcykler resulterer ofte i 50-100 fremvisninger allerede første dag på markedspladsen, mens de maskiner der placerer sig i den dyre ende, nøjes med 10-20 fremvisninger første døgn på markedet. Salgspris er uhyre vigtig.

Daglig oprettes 50-100 nye motorcykel-annoncer på www.123mc.dk. Alligevel skrumper mængden af udbudte motorcykler dag efter dag, hvilket skyldes salget nu er større end udbydelserne.

Er prisen rigtig kan din motorcykel garanteret også sælges straks. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Sælg din motorcykel NU!

  1. Og hvis så 123mc åbner muligheden for at lægge mere end blot et enkelt billede ind på en gratis annonce skal der nok ske noget. Nu er det f.x igen gratis at annoncere med flere billeder hos en konkurrent der vistnok er blå.

  2. det var da også på tide – et billede var altså for lidt. Hurra for konkurrencen

Skriv et svar

Giver børn en ny start