Sådan vælger du den rigtige motorcykel med 123mc
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sådan vælger du den rigtige motorcykel

Få hele Danmarks motorcyklister som hjælpere til den rigtige handel
123mc.dk
22/01-2016 kl. 15:30

Efter 123mc er begyndt at indsamle brugeranmeldelser af motorcykler, er 123mc.dk blevet til en kæmpe vidensdatabase for de danske motorcykel-købere. Mange hundrede motorcykel-modeller, er nu vurderet og anmeldt af mange hundrede brugere. Det betyder at man som motorcykelkøber kan læse hvad nuværende og tidligere ejere mener om modellen.

De private brugeranmeldelser er kun lavet af tidligere ejere af den pågældende model, og modellen kan først vurderes efter endt salg på 123mc.dk. Det betyder at alle anmeldelser er lavet af faktiske ejere, som derfor bør have en god grundviden om den pågældende model.

Private brugeranmeldelser skal dog læses og tolkes med fornuft. Private ejere har en tendens til at elske deres ejendom, trods småfejl. Populært sagt, lærer man at elske og leve med fejl over tid. Men kombineres private anmeldelser, med professionelle og uafhængige tests, er man som køber godt rustet inden køb.

De mange hundrede private motorcykel-anmeldelser kan findes her.

Herunder ses eksempel på brugernes anmeldelser af Yamaha YZF R1.

Del med en ven

0 personer snakker om “Sådan vælger du den rigtige motorcykel

  1. Hmmm. Stærkt begrænset hvor meget man skal lægge i de "anmeldelser". Kan læse en bruger der skriver de svage sider ved hans MC er, at den er tung og svær at håndtere, men alligevel får den de maksimale 5 stjerner i køreegenskaber. Hænger ikke sammen.

  2. Enig husky652. Jeg har en Kawa vn 900 og der er 2 anmeldelser. Den beskriver en ændring af gearringen så man får det indtryk at der er tandhjul på den, selvom der er bælte på den.
    Den anden anmeldelse er uden tekst, men med stjerner.

  3. Det er et udmærket værktøj. Jeg tillægger ikke den enkelte anmeldelse større værdi, men tendensen af flere anm. er da brugbar.
    Det samme når magasiner tester nye mc, jo flere der mener nogenlunde det samme, des bedre beslutningsgrundlag.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start