123mc sikrer dig det bedste MC køb til billigste pris
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sådan laver du altid den bedste MC handel

123mc.dk kan nu sikre dig det ønskede køb til billigste pris
123mc.dk
04/07-2016 kl. 19:00

El helt ny service er nu implementeret på 123mc.dk. En agent der automatisk finder din ønskede motorcykel, og informerer dig om hvornår det er tid til at handle.

Agenten kan reagere straks din ønskede motorcykel sættes til salg i Danmark, og vil straks informere dig om at nu er din ønske-motorcykel at finde på markedet. Så kommer du først og har bedre chance for at blive ejer af din drøm. 

Agenten kan også holde et konstant vågent øje med dine udvalgte drømme-motorcykler, og informerer dig straks om prisnedsættelser og nye informationer på dine udvalgte motorcykler.

Det betyder også at sælgerne hurtigere finder købere til deres motorcykel, når køberne allerede står i køber-databasen, og derfor hurtig informeres om nye motorcykler på markedspladsen.

Gem en søgning og lad 123mc.dk sende dig en mail, hvis der er nye annoncer, annoncer med nye billeder og/eller nedsatte motorcykler der matcher din søgning. 

Ved søgning på 123mc.dk kan du i toppen eller bunden af resultatsiden klikke på “Gem søgning”. (Denne service er gratis og kan til enhver tid afmeldes.)

Har du en brugerprofil, kan du logge ind og tilgå en oversigt med dine gemte søgninger. Man kan også tilmelde sig uden en brugerprofil, men blot ved at oplyse email.

123mc.dk håber du herefter hurtig finder din drømme-motorcykel eller hurtig sælger din nuværende MC.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start