Rydbergs MC leder efter en mekaniker - Stor travlhed
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rydbergs MC leder efter en mekaniker

Rydbergs MC ansætter ny medarbejder
Rydbergs MC
01/04-2014 kl. 14:00

Fremgangen og travlheden fra sidste år fortsætter i Rydbergs MC i Aidt, der netop har ansat Lars Ø. Skyum (tidligere Andreassen).

– Han har tidligere været ansat her og har stået for lager og salg, og nu starter han igen efter påske, nemlig 22. april, fortæller indehaver Mette Rydberg.

Lars Skyum har, siden han i 2009 efter fire års ansættelse i Rydbergs MC, først været en kort periode hos thansen, og han kommer nu tilbage til Rydbergs MC fra en stilling som Export Coordinator hos Helle Auto.

– Lars er ansat som sælger, og ud over salg af MC får han især ansvar for udstyr, tilbehør, reservedele og beklædning samt lageret. Det giver os alle sammen mere tid til at betjene og servicere kunderne. Vi glæder os til denne udvidelse af personalet, siger indehaver Henrik Rydberg.

Han peger på, at de positive tendenser fra 2013 er fortsat  i firmaet i 2014, og at der har været travlt hele vinteren.

– Det går godt her hos os og vi har solgt godt de første tre måneder af året. Med det store salgsområde, vi er ved at dække, skal vi være flere for at opretholde det serviceniveau, vi plejer at have, siger Henrik Rydberg.

Ud over Lars Andreassen mangler firmaet også en mekaniker mere.

– Der er travlt på værkstedet, og vi leder efter en mekaniker mere, så er der én, der er interesseret, hører vi gerne fra vedkommende, siger Henrik Rydberg.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start