Rydbergs MC blev årets Hondaforhandler igen i 2015
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rydbergs MC blev årets Hondaforhandler igen

Kunderne strømmer fortsat til Aidt, både når der skal købes nyt og når der skal købes brugt
Rydbergs MC
11/01-2015 kl. 12:00

For andet år i træk er Rydbergs MC i Aidt blevet hædret som den mest sælgende Hondaforhandler i Danmark.

En væsentlig del af de motorcykler fra Honda, der kom til importøren i Danmark, kørte deres første meter ud over kantstenen i Aidt, hvor Rydbergs MC, der i øvrigt fejrer 30 års jubilæum i år, i snart 10 år har været autoriseret Hondaforhandler.

– Vi er naturligvis stolte af, at det igen er os, der har solgt flest Honda, siger Mette Rydberg og Henrik Rydberg, indehavere af Rydbergs MC i Aidt.

Honda-hæderen var for Rydbergs MC kronen på værket i et år, hvor både salg og økonomi var mere end tilfredsstillende og placerede firmaet blandt de absolut førende i en branche, der ellers gennem snart flere år har været trængt.

– Vi har solgt mere end 20 procent af de Hondamotorcykler, der er solgt i Danmark i 2014, og vi er selvfølgelig oven ud tilfreds med, siger Henrik Rydberg.

Baggrunden for succesen og de flotte salgstal skal blandt andet findes i den gode service og kundekontakt, som forretningen er kendt for og som gør, at kundekartoteket dækker hele landet. Dertil kommer en meget bevidst indkøbspolitik.

– Vi køber ind, så vi kan sælge til vore kunder til den helt rigtige pris, forklarer Henrik Rydberg.

Tendensen fra sidste år er fortsat de første uger i 2015, hvor der på trods af, at vejret ikke er til kørsel på motorcykler, allerede er solgt flere nye Honda-motorcykler.

Henrik Rydberg og Mette Rydberg har i 30 år drevet Rydbergs MC. Både i 2013 og 2014 har Rydbergs MC været den bedst sælgende Hondaforhandler i Danmark.

Del med en ven

0 personer snakker om “Rydbergs MC blev årets Hondaforhandler igen

  1. Tillykke til Rydberg. Selv om jeg (endnu) aldrig har handlet med dem, så er jeg helt sikker på det er fortjent hæder.

  2. Jeg syntes bestemt de fortjener det 🙂
    Hvilken anden forhandler kører flere hundrede km for at man (jeg) kan prøve 2 stk demo cykler , uden overhovedet at stille spørgsmål om jeg i det hele taget er interesseret i at købe !!??

    Se dét er service 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start