Bridgestone: Valentino Rossi ansat som udvikler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rossi ansat hos Bridgestone

Valentino Rossi som rådgiver og udvikler
Bridgestone
23/03-2011 kl. 07:00

Valentino Rossi, seksdobbelt MotoGP verdensmester, har indgået en aftale med Bridgestone Europe om at fungere som særlig rådgiver i forbindelse med udvikling af MC dæk.

Aftalen indebærer, at Valentino Rossi og Bridgestone vil arbejde sammen for at udbrede passionen for motorcyklisme til forbrugere og entusiaster i hele Europa.

Rossi’s funktion som rådgiver på udvikling af MC dæk vil inkludere hans evaluering af og mening om Bridgestone's motorcykeldæk og deres præstationer, især hypersport, racing og sports touring dæk. Til gengæld vil Bridgestone benytte Rossi's input til at udvikle gadedæk med endnu bedre præstationer og større sikkerhedsressourcer.

“Valentino Rossi er en fremragende ambassadør for Bridgestone” siger Takashi Tomioka, SVP Sales & Marketing, Bridgestone Europe. “Med råd og anbefalinger fra den bedste MotoGP kører nogensinde, vil vi sikre, at vi bringer de bedst mulige nye Battlax dæk på markedet”.

Valentino Rossi er en af de største stjerner inden for motorcykel racing nogensinde: Verdensmester i klasserne 125cc, 250cc og 500cc samt seksdobbelt MotoGP verdensmester. Den italienske kører er også rekordholder, når det kommer til antallet af løbs sejre – 79 i alt.

Bridgestone gik ind i MotoGP i 2002 og allerede i den anden sæson kom Bridgestone kørere på podiet og i 2004 blev to løb vundet med Bridgestone dæk. Efter at endnu flere teams valgte at køre på Bridgestone, kom det første verdensmesterskab i 2007 og igen i 2008 med Valentino Rossi og Fiat Yamaha. I 2009 blev Bridgestone den første officielle eneleverandør til MotoGP verdensmesterskabet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start