Rookie Camp med TrackdayGuiden
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rookie Camp med TrackdayGuiden

Prøv at køre trackday på en rigtig racerbane
Trackdayguiden
07/07-2015 kl. 14:38

Har du lyst til at prøve at køre trackday på en rigtig racerbane, men er usikker på hvad der skal til, så er der stadig hjælp at hente hos TrackdayGuiden.dk. På hjemmesiden finder du en masse information om at komme i gang samt beskrivelser af baner,  alle de danske arrangørerers arrangementer, samt en masse gode råd om dæk og udstyr på trackdays.

TrackdayGuiden har i år intruduceret Rookie Camps, som afvikles i samarbejde med trackdayarrangører. Rookie Campen er et særligt område i ryttergården, hvor de kørere som har lyst kan have deres base med pittelt, motorcykler mv. Det er for nye kørere, let øvede kørere og kørere som måske er alene afsted og ønsker at være en del af et fællesskab. TrackdayGuiden´s crew og arrangørens instruktører vil have deres base i Rookie Campen, hvorfra de vil hjælpe med alt fra praktiske spørgsmål til gode råd på banen. 

Det er Gratis at tilmelde sig TrackdayGuiden´s Rookie Camp, når man har købt adgang til selve trackdayen hos arrangøren. Du behøver ikke have din base i Rookie Campén, for at kunne gøre brug af den service der tilbydes. 

Så mangler du lidt sjov til sommerferien bør du overveje at deltage i TrackdayGuiden´s næste Rookie Camp som finder sted allerede den 17 og 18 juli på den meget roste bane Rudskogen i Norge. Der er få ledige pladers hos arrangøren Bike Promotion.

Du kan læse mere om Rookie Camp´s på Trackdayguiden.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start