Harley-Davidson CVO Pro Street Breakout
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rendyrket amerikansk muskelkraft

Harley-Davidson CVO Pro Street Breakout
Harley-Davidson
28/01-2016 kl. 12:00

Eksklusiv power-cruiser med mørk attitude og fantastisk finish.

MILWAUKEE (27. januar 2016) – Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations (CVO)™ lancerer ny 2016 CVO™ Pro Street Breakout®, der kun produceres i begrænset antal, og som introducerer et nyt, mørkere design med en fantastisk finish og eksklusive detaljer. CVO Pro Street oser af drag-racing attitude og kombinerer høj ydeevne med et muskuløst look, der gør den til en ren amerikansk kraftmaskine.

Harley-Davidson CVO er specialbyggede motorcykler med eksklusive komponenter og lakeringer. CVO-programmet bruges ofte til at introducere helt nye customdetaljer og teknikker, og den mørke styling i CVO Pro Street Breakout gav Harley-Davidson's designere mulighed for at anvende flere nye lakeringsmetoder.

“Pro Street Breakout repræsenterer en ny dimension blandt CVO-motorcyklerne,” siger Brad Richards, som er direktør for Harley-Davidson Styling. “Pro Street Breakout henter inspiration fra gademiljøet og afspejler meget af det, som vi selv synes er fedt for tiden. Den har stadig masser af detaljer og en fantastisk udstråling, som vores CVO-kunder forventer, men på en ny måde. Farverne kan være afdæmpede, men med utrolig dybde. Vi er ved at udvikle en alternativ finish til blank krom – f.eks. børstede og anodiserede overflader samt klare, tonede detaljer. Breakout har virkelig nydt godt af de nye retninger inden for styling.”

Én ny finish, der introduceres på CVO Pro Street Breakout modellen, kaldes for Smoke Satin Chrome.

“Vi arbejdede intenst med vores kromleverandører på at udvikle nuancer og dybde i Smoke Satin Chrome, og vi er de første til at bruge det i motorcykelindustrien,” siger Harley-Davidson's Senior Stylist Dais Nagao. “Det er en finish, der ser virkelig moderne og eksklusiv ud, men også rå og barsk. Vi har omhyggeligt placeret Smoke Satin Chrome ved siden af en sort overflade, så det skaber en todelt effekt. For eksempel er topdækslet i sort højglans, mens det nederste dæksel er Smoke Satin Chrome. Det findes på forreste skjold ved udstødningen ved siden af den sorte motor og de sorte lyddæmpere. Vi brugte Smoke Satin Chrome på olieledninger og fittings for at give det en ekstra finish.”

Scorched Chrome er en anden ny finish, som bruges første gang på CVO Pro Street Breakout, og den ses på Aggressor custom-hjulene. Redesignet derby og modelcover har fået et nyt mekanisk look. Pladedele er udformet i Starfire Black eller tofarvet White Gold Pearl/Starfire Black, som begge har en enkelt håndmalet pin-stripe hen over tanken og bagskærmen for at understrege power-udstrålingen på CVO Pro Street Breakout.

Kraften i den nye CVO leveres af Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™, som er den højest ydende luftkølede motor fra Harley-Davidson. For at opnå maksimal ydelse er motoren udstyret med korte, sorte lydpotter, Screamin’ Eagle® Heavy Breather Elite luftfilter samt en højtydende hydraulisk Assist & Slip kobling. For at køreren fuldt ud skal kunne udnytte Screamin' Eagle kraften, er CVO Pro Street Breakout udstyret med nye 43 mm upside-down forgafler monteret i en robust forgaffelbro. Glimrende bremseevner sikres med dobbelte flydende bremseskiver foran. ABS er standard. Den stive forende og et 19-tommers forhjul forbedrer smidigheden, mens et massivt 240 mm bredt bagdæk effektivt overfører kræfterne til vejen.

Pro Street Breakout er kraftigt inspireret af drag-racer stilen. Se bare det flade 1,25-tommers styr i drag-stil, den vindbeskyttende, racedesignede skærm og farvematchede spoiler. Det dybe sæde og bagsædet skal nok sørge for at holde køreren godt på plads, når Screamin' Eagle hestekræfterne fyrer op under CVO Pro Street Breakout. Læg også mærke til den afkortede forskærm, sort Airflow Collection udstyr på greb og fodkontroller, sorte custom spejle og et lavt konsol. Elektronisk fartpilot og H-D® sikkerhedssystem med fuldautomatisk alarmsystem er også standardudstyr på CVO Pro Street Breakout.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start