Rydbergs MC: Rekordmange motorcykler i Aidt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rekordmange motorcykler i Aidt i weekenden

Op mod 1500 motorcykler og over 2000 mennesker var en tur forbi Aidt
Rydbergs MC
06/05-2013 kl. 19:30

Op mod 1500 motorcykler og over 2000 mennesker var en tur forbi Aidt i weekenden, hvor Rydbergs MC holdt åbent hus. Gæsterne myldrede til i stort tal og omkring middag både lørdag og søndag kunne man tælle mere end 200 motorcykler på vejen gennem Aidt.

Folk kom fra det meste af Jylland og Fyn, og der var også en del, der havde taget turen helt fra Sjælland.

– Det er 28. gang, vi holder åbent hus for vore kunder, og aldrig er der kommet så mange som i år. Vejret er selvfølgelig en medvirkende årsag, men vi har hele foråret kunnet mærke, at der igen er mange, der vil ud at køre på motorcykel. Vi har solgt noget mere, end vi havde regnet med, siden nytår, siger Henrik Rydberg.

Det er både brugte og nye motorcykler der handles i stort tal, og også afdelingen for udstyr, tilbehør og reservedele har travlt.

– Vi i har et par gange måttet skaffe flere varer hjem, og her i weekenden er der igen gjort et godt indhug i lageret, siger Mette Rydberg.

Weekenden i Aidt er en tradition blandt mange motorcykelkørere og -klubber. Det er blevet stedet, hvor man mødes, snakker og kigger på hinandens køretøjer. Desuden er der lejlighed til at prøvekøre de nyeste modeller fra Honda og Kawasaki. Over 150 benyttede denne lejlighed til at se lokalområdet fra en ny motorcykel.

Indehaverne af Rydbergs MC, Henrik Rydberg og Mette Rydberg, ser også weekenden som en endelig bekræftelse af deres formodninger om, at udviklingen er vendt i branchen og at folk igen køber motorcykler eller udstyr og tilbehør til dem, de har.

– Vi – og hele branchen – har været gennem nogle lidt svære år. Nu går det den rigtige vej igen, siger de.

Del med en ven

0 personer snakker om “Rekordmange motorcykler i Aidt i weekenden

  1. Great news. Flere på cykel er den rigtige udvikling. Vi skal alle ud af bilen og så tage kværnen på jobbet.

    God sæson til alle.

Skriv et svar

Giver børn en ny start