Harley-Davidson Breakout og Street Bob SE lanceres
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rå bobber og aggressiv chopper

Harley-Davidson lancerer nye familiemedlemmer
Harley-Davidson
09/03-2013 kl. 00:30

Harley-Davidson skyder sommeren i gang med lanceringen af to innovative motorcykler, Breakout og Street Bob Special Edition, der ruller ud på de danske veje til maj. Fælles for de to modeller er fokuseringen på den helt klassiske Harley-Davidson-følelse, og de to motorcykler har derfor et simpelt og stripped look uden overflødigt udstyr.

Breakout og Street Bob Special Edition tager udgangspunkt i eksisterende ikoniske modeller, der er opgraderet med nyt design og unikke features. Breakout-motorcyklen er en førsteklasses model med et karakteristisk look og en attitude, der helt sikkert vil få opmærksomhed på vejen. Street Bob er en rå og stilet bobber, der appellerer til det helt basale i at køre motorcykel.

Breakout vækker opsigt

Breakout er helt unik med nye komponenter og et karakteristisk design, der adskiller sig fra andre Harley-Davidson-modeller. Den tager udgangspunkt i den populære 2013 Custom Vehicle Operations-model, men har i forhold til den et mere simpelt og strømlinet design, der fremhæver både motor og dæk.

“Vi har nedstrippet Breakout til de basale nødvendigheder, hvilket betyder, at der er fokus på drivaggregatet og hjulene. Den sorte krom-motor tiltrækker opmærksomheden mod motorcyklens midte, og for at maksimere effekten af dækkene er forskærmen nedstrippet. Der er brugt meget gummi for at give Breakout et råt, muskuløst look,” fortæller Kirk Rasmussen, Harley-Davidson Styling Manager.

”Vi har altid elsket dragracer-hjulene i Gasser-stil fra 1960'erne og 70'erne. Vores hjul er inspireret af disse klassikere. Hvert hjul har 10 halvrunde eger. Den sorte højglans pulverlakering er skiftevis bearbejdet væk på egerne og fælgkanten for at blotlægge aluminiumen under malingen,” afslutter Kirk Rasmussen.

Street Bob rammer gadens stemning

Den klassiske Street Bob er redesignet til 2013 i en unik Special Edition-udgave, der kun kommer i et begrænset antal i Danmark. Street Bob har fokus på det helt fundamentale i at køre motorcykel. En kraftig amerikansk V-Twin-motor er hjertet i Street Bob’en, der har et enkelt, men iøjnefaldende design. Motorcyklen er desuden opgraderet med en 1690cc-motor, hvilket skaber den karakteristiske dybe Harley-buldren.

“Med Street Bob fokuserer vi altid meget på at ramme stemningen på gaden,” siger Tony Pink, Harley-Davidson Styling Manager. “Denne motorcykel er til dem, der køber bilen med den største motor, men uden radio. Som en del af denne restyle har vi afkortet bagskærmen, skrottet batteritrimboksen og boltet et klassisk ovalt luftfilterdæksel på. Målet er at skabe den elementære Big Twin, som kunderne kan gøre til deres egen,” afslutter Tony Pink.

Breakout og Street Bob Special Edition bliver forhandlet hos autoriserede Harley-Davidson forhandlere fra maj 2013.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start