Prøv en touring-HD og vind en uge på tur
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Prøv en touring og vind en uge på tur!

Tag en prøvetur på en Harley-Davidson Touring motorcykel inden 31. oktober 2018 med chance for at vinde en uges tur på en Harley. Præmien inkluderer også 2.000 Euro i lommepenge til rejseudgifter, hotel og mad. Der trækkes én vinder for Danmark, Norge og Finland. Det er nemt at deltage – man skal bare tage en prøvetur på en Touring
Harley-Davidson Danmark
05/10-2018 kl. 06:33

Harley-Davidson runder motorcykelsæsonen af med en konkurrence, der kan give en heldig vinder en uges enestående køreoplevelse med lommepenge oven i hatten. Konkurrencen skal være med til at sætte ekstra fokus på Harley-Davidson’s Touring modeller.

Harley-Davidson’s 2019 Touring motorcykler 

De nye 2019 Harley-Davidson® Touring motorcykler har fået en markant opgradering. Road King Special, Road Glide Special, Street Glide Special, Road Glide Ultra, Ultra Limited og Ultra Limited low har fået ekstra muskler med den nye 114ci Milwaukee-Eight V-Twin motor. Et større moment der giver hurtigere acceleration fra 0-100 km/t og hurtigere fra 100-130 km/t i femte gear.

Alle Touring motorcyklerne har fået det nye BOOM! Box GTS Infotainment system. Hurtigere, mere responsivt og lettere at betjene. Der er udvidet Sat Nav, og nu også DAB radio og Apple CarPlay.

Få en prøvetur med chance for at vinde en uge på tur

Touring motorcyklerne skal opleves. Det starter med en prøvetur – og som et ekstra incitament til at tage en prøvetur, kommer man automatisk med i konkurrencen om en uges køretur på en Harley-Davidson motorcykel plus 2.000 Euro i lommepenge til rejseudgifter, hotel og mad.

Prøveturen bookes på https://ridefree.harley-davidson.com eller hos Cap’s Harley-Davidson® i Aarhus eller København. Prøveturen skal være taget inden 31. oktober 2018.

Der trækkes én vinder blandt deltagerne fra Danmark, Norge og Finland. Vinderen offentliggøres i november. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start