Prøv en Schubert - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Prøv en Schubert

Få en testkørsel med en Schuberth hjelm
Schubert Danmark
13/01-2010 kl. 11:00

Som noget helt nyt i motorcykelbranchen, kan danske motorcykellister nu få muligheden for at prøve en gratis og uforpligtigende tur med en Schuberth hjelm. Det foregår på egen motorcykel.

Konceptet er lavet i tæt samarbejde mellem Schuberth Danmark A/S og de autoriserede Schuberth forhandlere over hele landet.

Hvem kender ikke situationen hvor man skal have udskiftet sin gamle motorcykel hjelm. Eller situationen hvor første gangs køberen, som jo ofte er helt eller delvis uvidende om hvilke krav man bør stille til sin hjelm. I disse situationer er der nu hjælp at hente. Hos den lokale autoriserede Schuberth forhandler kan man nu tage en prøvetur med en Schuberth hjelm, inden man bestemmer sig endeligt for købet.

Mange forhold spiller ind og er afgørende for komforten, pasformen og dermed for sikkerheden. Hvorfor er den ene hjelm dyre end den anden. Bliver jeg tilfreds med hjelmen eller bliver jeg ”pisket” til at køre med den”? Alt dette kan man nu få afklaring på inden købet, samtidig med at man stadig får professionel vejledning fra forhandleren. For styrthjelmen er det vigtigste sikkerheds udstyr for motorcykelisterne.

Schuberth Danmark A/S har mange gange hørt kommentarer som ”bare man kunne køre en tur med hjelmen” – Nu gør vi noget ved det! ”Vi har nogle produkter som er enestående og som vi er stolte af. Vores produkter tåler sammenligningen med andre produkter og vi ønsker at tilbyde vores kunder de mest sikre og komfortable produkter og hjælpe dem på vej til at foretage det rigtige køb fra starten. Med hjælp fra vores professionelle og autoriserede forhandlere, har vi sammen skabt den perfekte hjælp og rådgivning til kunderne” udtaler Produktchef Kim Sørensen fra Schuberth Danmark A/S.

Del med en ven

0 personer snakker om “Prøv en Schubert

  1. 1450 gram for en klaphjelm? Er det tungt? Jeg venter blot på, at de kan levere den C3 carbon, jeg har bestilt!

Skriv et svar

Giver børn en ny start