Overtager distributionen af Interphone i DK - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Overtager distributionen af Interphone i DK

Ny dansk distributør af Interphone-produkter.
Steffen F. Olesen
25/05-2024 kl. 07:18

Pr. 24/5 overtager ERKI distributionen af Interphone-produkter i Danmark, og sørger dermed for at produkterne fremadrettet fortsat vil være let tilgængelige for danske motorcyklister.

Det fortæller de i en pressemeddelelse hvori de også siger, at de er meget begejstrede for det nye samarbejde med Cellularline, som gennem årene har etableret sig som en af de førende aktører inden for telekommunikationsudstyr.

Ifølge ERKI deler de og Celluarline værdier når det kommer til kvalitet og kundetilfredshed, og ERKI glæder sig til at styrke Interphone-produkternes tilstedeværelse på de danske marked.

“Vi er stolte over at kunne annoncere vores nye rolle som distributør af Interphone-produkter i Danmark. Dette samarbejde med Cellularline giver os mulighed for at tilbyde vores kunder de bedste løsninger inden for motorcykelkommunikation. Vi ser frem til at bringe Interphone’s banebrydende produkter til det danske marked og til at opbygge et stærkt partnerskab med Cellularline,” udtaler Henrik Sørensen, Direktør hos ERKI.

Cellularline er en af de førende europæiske virksomheder inden for design, produktion og distribution af tilbehør til smartphones og tablets.
Med en stærk tilstedeværelse i over 60 lande og et solidt ry for kvalitet og innovation, er Cellularline ifølge dedikeret til at levere produkter, der forbedrer brugeroplevelsen og bringer teknologiske fremskridt til hverdagen; herunder Interphone.

Interphone er blandt mange anerkendt for deres avancerede kommunikationssystemer, der muliggør sikre og klare samtaler mellem motorcyklister under kørslen.
Deres produktportefølje inkluderer alt fra Bluetoothheadset og Intercom-systemer til tilbehør, der forbedrer køreoplevelsen.

Del med en ven

En person snakker om “Overtager distributionen af Interphone i DK

  1. Jeg har haft 3 eller 4 Interphone igennem +10 år. Men det er slut nu og har købt Sena. Jeg kan IKKE anbefale Interphone da kunderservice/support er IKKE eksisterende.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start