Rydbergs MC - Optimisten fik ret - Rydbergs MC
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Optimisten fik ret

Lysten til at købe nyt har holdt sig helt til slutningen af sæsonen
Rydbergs MC
27/10-2013 kl. 14:30

I januar gik Henrik Rydberg, Rydbergs MC, ud med det udsagn, at der stadig var muligt – trods krisestemning i dele af branchen –  at sælge motorcykler, bare man greb det an på den rette måde.

Nu, hvor sæsonen er ved at gå på hæld, kan han ved at kigge på sine salgstal se, at han fik ret.

“Mød kunderne, hvor de er og tilpas dig til markedet”, var den strategi, Rydbergs MC gik ind til 2013 med, og Henrik Rydberg kan nu konstatere, at strategien var den rette.

– Vi har fordoblet antallet af solgte nye motorcykler i forhold til sidste år, og vi er på højde med de bedste år inden krisen, siger han.

Strategien blev udmøntet i, at Rydbergs MC har forsøgt at handle, så man er i stand til at sælge de motorcykler, der efterspørges, til de rigtige priser og justere udbuddet i forhold til det, man har set røre sig på markedet.

– Motorcyklisterne var der jo, og vi er flere forhandlere, der har formået at tilpasse sig og nå kunderne, påpeger Henrik Rydberg.

Det har på den måde også vist sig, at det er muligt for kunden at lave en fornuftig handel, selv om man har en brugt motorcykel, der er faldet i pris. De nyere er nemlig også faldet.

Købelysten har været stor, og salgsmæssigt har Henrik Rydberg set en klar tendens til, at kunderne køber dyrere motorcykler, også når der købes brugt.

Kundegruppen er også udvidet.

– Der kommer en del helt nye motorcyklister til. Det kan vi se på den tilgang af kunder, vi har haft fra de kørelærere, vi samarbejder med, siger Henrik Rydberg.

20 procent af de kunder, der har handlet hos Rydbergs MC i 2013, er nye kunder i firmaet, og mange af dem er helt nye motorcyklister.

Lysten til at købe nyt har også holdt sig helt til slutningen af sæsonen. Således var der ikke færre end omkring 700 gæster til “Sensommer i Aidt” den sidste lørdag i september, hvor der blev solgt otte motorcykler på dagen og et tilsvarende antal i dagene derefter.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start