Harley-Davidson Project LIVEWIRE Experience Tour har kurs mod Europa
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Oplev elektrisk Harley-Davidson

Harley-Davidson inviterer kørere rundt om i verden til at teste og skærpe udviklingen af den nye elektriske motorcykel.
Harley-Davidson
25/02-2015 kl. 15:00

Motorcykelkørere rundt om i verden får nu chancen for at påvirke udviklingen af Project LiveWire™, Harley-Davidson’s første elektriske motorcykel. Project LiveWire™ Experience Tour tager ud i verden og har også kurs mod Europa. Der var stor opmærksomhed, da Project LiveWire blev lanceret sidste år. Nu har kørere i Asien, Europa, Canada og USA mulighed for at testkøre den nye elektriske motorcykel og give feedback, og derigennem være med til at påvirke udviklingen af motorcyklen. Det starter i denne uge i Malaysia med arrangementer på den kendte Sepang bane, hvor der også køres Formel 1.

“Project LiveWire har ændret opfattelsen og forventningerne til en Harley-Davidson motorcykel,” fortæller Mark-Hans Richer, Chief Marketing Officer i Harley-Davidson. “Første fase med Project LiveWire Experience Tour gav os værdifuld feedback omkring egenskaber og køreoplevelse med den elektriske Harley-Davidson motorcykel. I år breder vi så Experience Tour ud til hele verden for at få endnu mere viden fra kørerne, så vi sikrer, at vi har den rigtige retning i udviklingen med den nye teknologi.”

Motorcyklen er ikke til salg endnu og Project LiveWire™ gennemføres udelukkende for at blive klogere på kørernes forventninger til en elektrisk Harley-Davidson® motorcykel. Project LiveWire Experience inviterer folk til at testkøre, lære mere om historien bag motorcyklen og samtidig give feedback på køreoplevelsen. Selv dem der ikke kører på motorcykel, får mulighed for at mærke suset og poweren fra Project LiveWire med testkørsel på Jumpstart™ – en simuleret køreoplevelse.

I 2014 gav mere end 15.000 kunder feedback på Project LiveWire, herunder mere end 6.800 testkørsler. Turen sidste år gik på tværs af USA med 30 stop undervejs og et særligt arrangement i Miami for latinamerikanske kunder. De mere langsigtede planer med at komme ud i detailleddet med den nye elektriske motorcykel afhænger meget af feedback’en er fra kørerne på Project Livewire Experience Tour.

Planen for 2015 Touren omfatter events i otte lande på tre kontinenter:

Medier og inviterede kørere på Malaysia’s Sepang bane fra d. 25. februar til d. 4. marts.

Kørere over hele Europa får mulighed for at blive blandt de første 1.000 der skal testkøre Project LiveWire på en af fem lokationer i England, Frankrig, Tyskland, Italien og Holland fra maj til august.

– ENGLAND: Lørdag d. 16. maj – Søndag d. 17. maj 2015

– FRANKRIG: Lørdag d. 27. juni – Søndag d. 28. juni 2015

– ITALIEN: Lørdag d. 11. juli – Søndag 12. juli 2015

– TYSKLAND: Lørdag d. 18. juli – Søndag d. 19. juli 2015

– HOLLAND: Lørdag d. 8. august – Søndag d. 9. august 2015

Tour med 13 stop i USA og Canada med besøg hos udvalgte Harley-Davidson® forhandlere og kundeevents i starten af april.

“Det er helt afgørende for udviklingen, hvad kunderne fortæller os,” udtaler Richer. “De elektriske køretøjer udvikler sig med ekspresfart, og det er meget værdifuldt for os at få input fra de kørere, der er med i Project LiveWire Experience. Det skal hjælpe os med at forstå, hvordan vi får succes på et marked, hvor teknologien udvikler sig så hurtigt, som den gør.”

Innovativ udvikling og et helt nyt look.

Project LiveWire kombinerer virksomhedens designhistorie med den nyeste teknologi for derigennem at skabe et nyt Harley-Davidson look. Motorcyklen giver en unik køreoplevelse med fantastisk acceleration og en meget speciel, ny lyd.

Man kan læse mere om Project LiveWire, på projectlivewire.com. Yderligere information angående specifikke datoer og lokationer vil blive annonceret på websitet, så snart oplysningerne foreligger. Harley-Davidson inviterer alle, som er interesseret i fremtidens muligheder til at følge med og deltage i aktiviteterne på de sociale medier på Facebook, Twitter og Instagram.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start