Nyt spændende tiltag i motorcykelverden
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt spændende tiltag i motorcykelverden

Jensens Motorcykler A/S
26/02-2019 kl. 09:52

Jensens Motorcykler og Toys4Boys har indledt et nyt og spændende samarbejde om Indian Motorcycle i Danmark. Det betyder i praksis at Indian Motorcycle kunderne i fremtiden vil kunne få deres motorcykel serviceret hos Toys4Boys i Slagelse. 

Endvidere vil der blive etableret et Indian Motorcycle showroom i butikken i Slagelse, således det også vil være muligt at købe eller få udleveret den nye Indian motorcykel i butikken i Slagelse i stedet for at skulle vejen til Horsens. 

Jensens Motorcykler åbnede i 2018 showroom i Slangerup. Her har det været muligt at købe Indian, KTM og Husqvarna motorcykler, men ingen mulighed for service på motorcyklerne, hvilket har givet udfordringer, hvorfor vi er glade for at kunne fortælle, at der nu er fundet en løsning på dette, udtaler Brian Jensen, indehaver af Jensens Motorcykler. 

Vi vil også lave fælles åbent hus arrangementer og andre tiltag i løbet af 2019 sæsonen i samarbejde med Toys4Boys, disse tiltag vil løbende blive annonceret hos begge butikker, på hjemmesiderne og facebook siderne, fortæller Brian Jensen. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start