SBS udvider produktprogrammet med koblinger
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nye koblinger fra SBS

De nye koblingskit fra SBS Friction A/S er udviklet til en bred vifte af motorcykler fra 1970erne og frem. Programmet dækker alle slags motorcykler – fra sport, gade og touring til off-road og cross.
SBS Friction A/S
31/01-2019 kl. 05:47

Product Manager Claus Rønnemoss, SBS: “Det har været meget vigtigt for os at udvikle et enkelt program, så det er nemt at vælge den rigtige kobling. Derfor har vi lavet en enkel produktstruktur og det er nemt at finde den rigtige kobling til stort set hvilken som helst MC på sbs.dk”

CSO Christel Munk Pedersen, SBS fortsætter: “SBS er kendt for at lave bremseklodser I høj kvalitet og koblingerne afspejler selvfølgelig samme høje performance, levetid og komfort. Vi er glade for, at vi nu har et komplet produktprogram af klodser, skiver og koblinger samt en del tilbehør i programmet.”

Produktprogrammet af koblinger består af standard og upgrade koblingsfriktionsplader, stålplader, fjedre samt standard og upgrade dry clutch single plate. Standard versionen er altid en OE erstatning, mens upgrade er lavet af andre materialer for endnu bedre performance.

Standard koblingsfriktionspladerne er lavet af det nyeste organisk friktionsmateriale og har samme styrke og holdbarhed som OE, mens upgrade versionen er lavet af para-aramid friktionsmaterialer og er ekstra modstandsdygtig under ekstreme forhold.

Standard dry clutches single plates er lavet af den seneste version af organiske materialer og upgrade versionen af syntetiske fibre, som sikrer en højere friktionskoefficient selv om koblingen er dækket af olie.

Alle stålplader er lavet af specielt slidstærkt og deformationsfast stål og har samme dimensioner og tykkelse som OE produktet.

SBS produkter forhandles i Danmark gennem Motostore.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start