Ny motorcykel-udstyrsbutik i Århus - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny motorcykel-udstyrsbutik i Århus

MC Plus bliver det officielle navn
MC Plus
23/03-2010 kl. 08:00

Påskelørdag den 03. april 2010 åbner Danmarks første og største udstyrsbutik med personlig udrustning til kørere af alle former for motorcykler samt til automobilsport.

Er du til touring, off-road, motocross, søndagstur, custom, bilsport eller karting, er MC Plus klar til at give dig super service og god vejledning, når sikkerhedsudstyret skal være i top. Søren Kristensen og Tom Bergan, der er indehavere af MC Plus, Århus, er selv ivrige motorcyklister og motorsportsinteresserede.

Tom Bergan udtaler, at han gennem længere tid har undersøgt mulighederne for drive forretning indenfor motorcykelbranchen. Da muligheden opstod for at etablere MC Plus på samme adresse som CAP’s Harley-Davidson på Lystrupvej i Århus, var de to partnere ikke i tvivl.

Drømmen gik i opfyldelse, og de ser frem til at åbne dørene til den nye udstyrsbutik. Butikslokalet er under ombygning, og selvom lokalet ikke er helt færdigt til Påske, har vi valgt at åbne for at få så meget af sæsonen med som muligt. Den officielle åbning forventes om ca. en måned.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start