Setup kursus: Ny motorcykel på en dag. FDM
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny motorcykel på en dag

Setup kursus for motorcykler. Noget alle burde gennemføre.
FDM
21/02-2017 kl. 16:45

De færreste er vidende om motorcyklens mange muligheder for tilpasning til køreevner, temperament og vægt. Mange brugt købte motorcykler er helt fejljusterede ved salg, og mange motorcykelejere kører rundt på maskiner, der kan gøres til en god ven i hverdagen i stedet for et halvfarligt og delvis ustyrligt køretøj. De færreste kan forestille sig den forskel, der er på en optimalt justeret motorcykel kontra en, der er forkert justeret. På dette kursus lærer kursisten at indstille affjedring m.m. korrekt. Der er på kurset et værksted med mekanikere som gratis kan benyttes. Her findes alt i affjedrings olier i alle viskociteter uden beregning for kursisten.

Kursusdagen
Dagen starter med 2 timer i teorilokale. I teorilokalet gennemgås teorien bag et optimalt setup og der undervises i, hvordan dette udføres i praksis. Derefter 4 timer på øvelsesområdet med mekaniker og erfarne undervisere til justering af egen motorcykel.

På øvelsesområdet trimmes og justeres motorcyklerne. Kursisterne deles op i hold af 3 personer, som derefter trimmer gruppens motorcykler. Instruktørerne er konstant med på sidelinien og klar til at svare på spørgsmål. Efter justering prøves motorcyklen på landevejen, herefter skal der skrues lidt igen, ud at prøve det nye setup osv.

På banen er der mulighed for den sidste trimning. Dagens sidste 2 timer bruges her. Her er det normen, at kursisterne kører til og fra baneanlægget for at få de sidste småjusteringer på plads.

Kurset er ikke egnet for ejere af cruisere eller motorcykler med alder over 20 år.

Setup-kursus afvikles løbende i både Jylland og på Sjælland.

Yderligere information på FDM.dk

Booking: FDM Jyllandsringen – +45 8685 3322

Booking: FDM Sjællandsringen – +45 4613 6100

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny motorcykel på en dag

Skriv et svar

Giver børn en ny start