Motorcykel setup kursus FDM Sjællandsringen 2013
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny motorcykel på en dag

Setup kursus nu også på FDM Sjællandsringen
MCTC og FDM MC kursus
03/01-2013 kl. 15:00

Fredag den 12. april kl. 09.30 til 18.15 FDM Sjællandsringen

Pris: 995 kr.

Tilmelding: +45 4613 6100

De færreste er vidende om motorcyklens mange muligheder for tilpasning til køreevner, temperament og vægt. Mange brugt købte motorcykler er helt fejljusterede ved salg, og mange motorcykelejere kører rundt på maskiner, der kan gøres til en god ven i hverdagen i stedet for et halvfarligt og delvis ustyrligt køretøj. De færreste kan forestille sig den forskel, der er på en optimalt justeret motorcykel kontra en, der er forkert justeret. På dette kursus lærer kursisten at indstille affjedring m.m. korrekt. Der er på kurset et roadracing værksted med mekaniker som gratis kan benyttes. Her findes alt i affjedrings olier i alle viskociteter uden beregning for kursisten.

Kursusdagen:

Dagen starter med 2 timer i teorilokale. I teorilokalet gennemgås teorien bag et optimalt setup og der undervises i, hvordan dette udføres i praksis. Derefter 4 timer på øvelsesområdet med mekaniker og erfarne undervisere til justering af egen motorcykel. 

På øvelsesområdet trimmes og justeres motorcyklerne. Kursisterne deles op i hold af 3 personer, som derefter trimmer gruppens motorcykler. Instruktørerne er konstant med på sidelinien og klar til at svare på spørgsmål. Efter justering prøves motorcyklen på landevejen, herefter skal der skrues lidt igen, ud at prøve det nye setup osv.

På banen er der mulighed for den sidste trimning. Dagens sidste 2 timer bruges her. Her er det normen, at kursisterne kører til og fra baneanlægget for at få de sidste småjusteringer på plads.

Tidsplan:

Velkomst og kaffe

Teori omkring optimalt setup

Klargøring til justering

Frokost

Justering og test på offentlig vej

Justering og test på banen og offentlig vej

Afslutning

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny motorcykel på en dag

  1. 8 timer for at justere setup? Tvivler nu lidt på min VN 900 bliver som en helt ny motorcykel 🙂

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start