Honda udvider forhandlernettet på Sjælland
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Honda Forhandler

Honda udvider forhandlernettet på Sjælland
Honda Danmark
23/02-2017 kl. 07:44

Med generel fremgang i motorcykelbranchen og ikke mindst stigende efterspørgsel efter Honda motorcykler opruster Honda med ny forhandler i Køge. Således er Køge MC & Bådcenter fra årsskiftet blevet autoriseret Honda MC forhandler, og skal varetage salg , service og markedsføring af det populære mærke på Sydsjælland.

Det er ikke tilfældigt, at Køge MC og Båd – center og Honda vælger at indlede samarbejdet netop nu. Det sker nemlig samtidigt med at et generationsskifte indledes hvor Mike Kristiansen indtræder i virksomhedens daglige drift sammen med sin far og hidtidige eneejer Kim Kristiansen. I samme omgang overgår selskabet til et aktieselskab.

Mike Kristiansen har de seneste år uddannet sig og arbejdet som bilsælger og senest været ansat som personvogns sælger hos Auto-House Køge A/S. Jeg glæder mig til at sætte mit aftryk på forretningen og udnytte det betydelige potentiale der ligger i en autoriseret Honda – forhandling , udtaler Mike Kristiansen. 

Allerede nu er forretningen på Falkevej 38 i Køge fyldt op med nye Honda motorcykler men det betyder ikke, at men vil reducerer udvalget af brugte MC ́er. Et stort udvalg af både nye og brugte motorcykler bliver i fremtiden fundamentet for forretningen i Køge . Vi vil sikre , at der er noget at tilbyde enhver smag og pengepung på de ca. 4000m2 vi har under tag. Motorcyklerne vil alt andet lige få en mere dominerende rolle i vores forretning, forklarer Kim Kristiansen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start