Ny H-D Road King® Special 2017
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny H-D Road King® Special

En over-Harley i ny og frisk version
Harley-Dvidson
20/02-2017 kl. 07:51

 En ny Harley-Davidson® custom bagger med et aggressivt look.

 Moderne udtryk med mini-ape styr, forlængede saddeltasker, lav profil og et gennemført sort look

 Udstyret med den nye Milwaukee-Eight™ motor.

 Ny forgaffel og nye støddæmpere bagtil for forbedret kontrol og bedre køreoplevelse

 Fire flotte farvemuligheder

For mange kørere er Road King® den mest klassiske Harley-Davidson® Touring motorcykel, og den er et godt billede på Harley-Davidson’s historie; her har du et design med rødder helt tilbage til 1949, da de første FL-modeller rullede ud på landevejene – og designet holder stadig.

I 2017 har Harley-Davidson så taget hul på et nyt spændende kapitel med lanceringen af den nye Road King Special, der har en ny markant attitude med den lave, iøjnefaldende profil og et mørkere look.

Brad Richards, Harley-Davidson Vice-President of Styling & Design: “FL-serien har altid repræsenteret den ægte Harley-Davidson touringoplevelse. Ved at erstatte krom med et mørkere design og samtidig sænke motorcyklens profil, har vi flyttet os med den traditionelle Road King og er trådt ind på den nye custom bagger scene. Og mon ikke vores nye Road King Special skal klare sig i det selskab.”

Styling

En sort front med en blank-sort ”kohovede”-forlygte medvirker kraftigt til designudtrykket på denne Road King Special model. Læg dertil 9 tommer mini-ape styr, som giver køreren en mere opretsiddende position, der også føles komfortabelt på de lange ture.

Road King Specials styrtbøjle, greb, spejle, blinklys, motorhus, dæksler og udstødning er alt sammen holdt i sort. Der er kun krom få steder, blandt andet omkring motoren for at markere den ikoniske V-Twin form på Milwaukee-Eight motoren. Nyt slankere primærdæksel og optimeret profil på luftfilter bidrager også til et slankere design.

De sorte ”Turbine” Alu-fælge er 19 tommer foran og 18 tommer bag. Designet på Road King® Special holdes rent og minimalistisk med custom baglygter og en lavt monteret nummerplade, praktisk taget uden synligt ophæng, så intet står i vejen for at fremvise den flotte bagskærm, de forlængede sadeltasker og den slanke, aggressive profil.

H-D® Smart Sikkerhedssystem er standard på Road King Special.

Road King Special tilbydes i fire farvemuligheder:

 Vivid Black

 Charcoal Denim

 Hot Rod Red Flake Hard Candy Custom

 Olive Gold.

Den nye Milwaukee-Eight motor – nu klædt i sort

Under det mørke udseende på Road King Special har du Milwaukee-Eight™ 107 V-Twin motoren, og Road King Special er den første model, hvor Milwaukee-Eight har en gennemført sort finish.

Milwaukee-Eight motoren har den klassiske 45-graders cylindervinkel som har været kendetegnet for Harley-Davidson V-Twins siden 1909. Milwaukee-Eight leverer op til 11 procent mere moment end tidligere års modeller. Den er udstyret med 4-ventilede topstykker, der giver 50 procent mere flow gennem topstykkerne. Milwaukee-Eight motoren er udstyret med en balanceaksel, som modvirker 75 procent af de primære vibrationer i tomgang, bevarer den klassiske fornemmelse af en Harley® V-Twin samtidig med at den er tæt på vibrationsfri ved højere omdrejninger. En ny varmestyringsstrategi for alle Milwaukee-Eight motorer forbedrer både førererens og evt. passagerers komfort. På trods af den forbedrede ydelse, har Milwaukee-Eight motoren bedre brændstoføkonomi sammenlignet med tidligere modeller.

Forbedret Touring affjedring

Helt ny affjedring for og bag forbedrer komfort og kontrol på alle 2017 Harley-Davidson Touring-motorcykler. Nye støddæmpere bagtil med emulsion-teknologi giver 15 til 30 procent større regulering af forspænding end på tidligere Touring-standardstøddæmpere, og forspændingen håndjusteres nemt med et enkelt greb.

Forhjulsophænget indeholder ny affjedringsteknologi, der leverer affjedring svarende til racerlignende patrongafler med lineære dæmpningsegenskaber og reduceret vægt.

Reflex™ kombinerede bremser med ABS som standard gør, at du kan stoppe øjeblikkeligt i fuld kontrol.

Besøg http://h-dimediakit.com/eu/new-for-2017.html for at få mere information om Road King Special, Milwaukee-Eight motoren og Harley-Davidson Touring modellerne.

Priser Road King® Special:

Vivid Black: kr. 453.900

Solid Colour: kr. 459.900

Hard Candy Custom: kr. 476.900

Om Harley-Davidson Motor Company® Harley-Davidson Motor Company har siden 1903 produceret custom, cruiser og touring motorcykler og tilbyder en komplet serie af Harley-Davidson motorcykelreservedele, tilbehør, udstyr, beklædning og merchandise. Få yderligere information på Harley-Davidson's hjemmeside: www.harley-davidson.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start