Motorcykelhjelm: Schuberth C3 Pro - Hurtigste flip-up
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny C3 Pro

Hurtigste flip-up hjelm nogensinde
Schuberth
19/11-2012 kl. 13:15

Med den nye C3 Pro, præsenterer Schuberth deres første touring hjelm der også kan bruges af sports segmentet.

Aerodynamisk optimeret til høj hastighed. To indbyggede antenner for forbedret afstand ved radio og kommunikation. Den mest støjsvage flip-up hjelm Schuberth nogensinde har produceret. Stille, lille og kompakt – er kendetegnene ved Schuberth C3 flip-up hjelmen i flere år og er grunden til at det er blevet den mest populære flip-up hjelm og en reference model for hele hjelmindustrien.

På INTERMOT motorcykel messen, præsenterer Schuberth en helt ny redesignet hjelm i skikkelsen af en ny C3 Pro, som indeholder alle de gode kendte ting fra C3 plus en masse nytænkning.

C3 Pro har en spoiler, udviklet af Schuberth i deres egen vindtunnel, som har medvirket til at flip-up hjelmen nu kan blive det første valg for beskyttelse ved høj fart, men også for touring og sport motorcyklister.

To allerede installerede antenner garanterer en længere kommunikations rækkevidde med op til 700 meter og forsikrer optimal FM modtagelse, selv ved høj fart.

Begge antenner er kompatibelt med Schuberths eget SRC-System.

Det redesignede interiør er lavet af højkvalitets microfiber og Coolmax®. Et nyt designet ventilations system sikrer maksimal komfort selv ved lange køreture. Med et lydbillede der ligger på 82 dB (A), er den nye C3 Pro den meste støjsvage hjelm Schuberth har lavet til dato.

C3 Pro flip-up hjelmen er optimereret på 23 punkter og vil få en dansk vejledende start pris på kr. 4.295.- fra Oktober 2012.

Det komatible SRC SystemTM vil få en vejledende dansk udsalgspris på kr. 2.495.-.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start