TMP og Piaggio Group: Ny aftale om import til TMP
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny aftale mellem TMP og Piaggio Group

Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera og Derbi import til TMP
TMP
15/02-2013 kl. 01:15

Det er med glæde, at vi med denne mail, kan informerer jer om, at TMP pr. dags dato overtager salgs- og markedsaktiviteterne for scootere og motorcykler fra Piaggio Group i Danmark. Dette betyder at vi hermed vil varetage distributionen af Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera og Derbi i Danmark. I forvejen har vi, siden 2010, varetaget distributionen af Piaggio Commercial på hele det Skandinaviske marked. Her har specielt APE 50 har slået an med stor succes.

Piaggio Group har en del vigtige nyheder til den kommende sæson. Aprilia’s Caponord 1200, Moto Guzzi’s California 1400 og ikke mindst Vespa’s nye ikon scooter 946.  Alle modeller vi vil bruge i vores markedsføring af modelprogrammet. Her ud over vil vi markedsføre en stor række 30 kmt- og 45 kmt knallerter.

Vi vil fortælle den gode historien om de Italienske produkter, og derved genskabe lysten til at eje noget specielt, der både er funktionel, men også har en sjæl bag sig.

Vi planlægger at starte historien på den kombinerede bil- og motorcykeludstilling – Biler i Bella 2013, som afvikles den 21. – 24. marts i Bella Centeret. Mere herom senere.

Vi har i den seneste tid haft travlt med at forberede os på denne nye udfordring, for på bedste vis at være i stand til at servicere vore forhandlere samt vores fælles kunder, slutbrugerne.

Praktisk, vil der selvfølgelig være mange ting der skal gøres. Vi vil arbejde meget med forhandlernettet, og servicering heraf. I den sidste ende er der jo kun én dommer i vores branche, nemlig slutkunden!   Vi har blandt andet, for få dage siden, åbnet vores nye hjemmeside på  www.tmp.dk, som fremover, løbende, vil blive videreudviklet til et værktøj for vore kunder.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start