Nordisk vinder i “Battle of the kings" - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nordisk vinder i “Battle of the kings”

Harley-Davidson Østfold fra Norge er nordisk ”Custom King” og går videre til næste runde i den europæiske konkurrence
Harley-Davidson
13/05-2015 kl. 15:00

(13. maj 2015). Harley-Davidson forhandlere i Europa konkurrerer lige nu om titlen som den bedste custom bygger. I kampen om at blive nordisk Custom King har det været en dyst mellem Harley-Davidson Oslo og Harley-Davidson Østfold, begge fra Norge, og de to forhandlere har bygget to fantastiske custom Harley-Davidson Street 750 maskiner. Harley-Davidson Østfold fik flest stemmer i afstemningen på internettet og går videre til næste runde i den europæiske konkurrence.  

Entusiastiske teams fra autoriserede HarleyDavidson forhandlere i hele Europa har dystet mod hinanden i ”Battle of the Kings” konkurrencen. De har demonstreret originalitet og kreativitet kombineret med stor teknisk kompetence i deres ombygninger af HarleyDavidson Street™ 750 motorcyklen, den nyeste model i Harley-Davidson sortimentet. HarleyDavidson Østfold i Norge er af internetbrugerne kåret som den bedste custom bygger i Norden og skal nu konkurrere mod vinderne fra de andre europæiske lande i næste runde af konkurrencen, der kører her i maj.  

I næste runde er det ni nationale vindere, der skal kæmpe om brugernes stemmer på http://customkings.harley-davidson.com frem til den 28. maj. Der skal findes fem finalister, som går videre til den store finale ved den legendariske custom event Wheels and Waves i Biarritz i Frankrig fra den 11.-14. juni, hvor en jury vil udvælge den europæiske ”Custom King”.   

Svein Erik Simensen, der er chef i H-D Østfold, er meget begejstret for at avancere til næste runde i konkurrencen. “Der bliver selvfølgelig tæt kamp om det. De andre Harley-Davidson forhandlere har bygget nogle fantastiske flotte custom maskiner. Det ser dog ud til, at vi kun er nogle få med et Street Racer look. Så hvis den stil er populær blandt internet brugerne, kan vi have en god chance for at vinde” siger Simensen.   

    

“Men selv om vi ikke går videre til den europæiske finale i Biarritz, så føler vi stadig, vi har vundet. De unge mennesker kan nu se, hvad der er muligt at gøre med Harley-Davidson Street™ 750. Vi har allerede opnået en masse, uanset om vi vinder eller ej,” fortæller Simensen.  

”Vi er begejstret for den store opmærksomhed og entusiasme, som forhandlerne over hele Europa har demonstreret i Battle of the Kings konkurrencen’ siger Mike Johnstone, Marketing Director for Harley-Davidson EMEA. ”Harley-Davidson er synonym med ombygninger og custom maskiner og denne konkurrence har sat fokus på den kreativitet og unikke kompetence, som vores forhandlere besidder.”  

Få seneste nyt og stem på de ni europæiske modeller i Battle of the Kings konkurrencen på: http://customkings.harley-davidson.com. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start