Motorcykeltræf: Nemmere at være træfgæst
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nemmere at være træfgæst

Slut med store oppakninger, og bred last
Bike Gear
06/02-2012 kl. 10:00

Slut med store oppakninger, tanktasker og bred last, når turen går til træf. Et nyt initiativ gør det nemlig nu endnu nemmere at tage til motorcykeltræf.

Tilbuddet går i sin enkelhed ud på, at man som træfgæst kan forudbestille et sæt træfudstyr hos firmaet BikeGear.dk og få det leveret på træfpladsen. Et træfsæt kan f.eks bestå af telt, sovepose, liggeunderlag og en træfstol med armlæn og dåseholder. Kan to sove sammen, kan dette gøres for en pris af kr. 275,- per person – og så er det leveret. Ønsker man at sove alene, kan der naturligvis købes et ekstra telt. Der kan også købes andet udstyr, som er nyttigt på træfpladsen. Når bestillingen afsluttes på BikeGear.dk, skal der så bare (blot) vælges, hvilket træf, udstyret ønskes leveret på.

I 2012 er det muligt at få træfsæt leveret på Thy Træf, Mosten Raceday og Fyns MC Festival, men viser der sig et behov, vil vi overveje andre træf også siger, Claus Christesen fra BikeGear.dk. Vi opfordrer derfor kunder til at kontakte os, hvis de ønsker udstyr leveret på andre træf. Så vil vi se, hvad vi kan gøre, lyder det fra Claus Christensen.

Vælger en biker at lade sit udstyr stå efter træffet, har de fleste træfarrangører lavet aftaler med f.eks. de lokale spejdere om at rydde pladsen efter træffet. På den måde kommer efterladt udstyr værdigt trængende til nytte.

Med forudbestilling af et mc-træfudstyr, er det bare at få en tandbørste i baglommen, benzin på dyret og så af sted til træf, – nemmere kan det ikke være.

For yderligere information
Claus Christensen
BikeGear.dk
Telefon: 5355 9801
Mail: [email protected]

Del med en ven

0 personer snakker om “Nemmere at være træfgæst

  1. tja. Engang imellem længes man tilbage til de gode gamle dage, da et træf var en mark. et øltelt og to lokumsskure.. festen sørgede vi selv for…

Skriv et svar

Giver børn en ny start