Næsten GRATIS at sælge DIN motorcykel - 20 kroner
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Næsten GRATIS at sælge DIN motorcykel

Mindre end en flad 20er for at sælge din MC
123mc.dk
01/02-2017 kl. 16:30

I forbindelse med den store opdatering af Danmarks største motorcykel markedsplads, 123mc.dk, er pris og oprettelses-procedurene også opdaterede. Det betyder lettere annonceoprettelse og hidtil uset lavpris, fra under en flad 20er for en uges salgsannonce.

En så lav annoncepris, kombineret med landets største mængde købere og brugere på markedspladsen, betyder 123mc.dk er Danmarks billigste og hurtigste salg af motorcykler for både private og erhverv.

Salg af udstyr og reservedele har vi ikke kunnet gøre billigere, da det altid har været gratis at sælge udstyr og reservedele på 123mc.dk.

Foråret banker på, og den gunstige tid for salg af motorcykel er startet. Nu kan du altså også let annoncere og sælge din motorcykel for småpenge. Og dit udstyr og reservedele helt gratis.

Om få dage begynder en massiv markedsføring af 123mc.dk i diverse danske medier, hvorfor der forventes endnu flere interesserede købere på markedspladsen i nær fremtid.

Del med en ven

0 personer snakker om “Næsten GRATIS at sælge DIN motorcykel

  1. Fedt. Knallerten hermed sat til salg. Bliv bare ved med og sænke priserne 😉

  2. Hvorfor er I så sky med priser til sammenligning? Jeg tænker: hvad koster det normalt at annoncere, og hvad var førpriserne på de BMW modeller, som I skrev om i en foregående artikel? Også artiklen om jeres måske "billige" forsikringspriser, hvor man åbenbart skal være Premium bruger, hvilket først bliver oplyst, når man evt. vil bestille en forsikring? Meld dog klart ud istedetfor.
    Er det for svært?

Skriv et svar

Giver børn en ny start