MotoStore udvider sortimentet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoStore udvider sortimentet

Nu kan du handle endnu flere brands hos MotoStore.
Steffen F. Olesen
02/05-2024 kl. 05:23

I en nyligt frigivet pressemeddelelse fortæller MotoStore, at man har indgået samarbejde med MIPO Parts, overtaget fem brands, og ansat endnu en ildsjæl til holdet.

Pressemeddelelse
Det er med stor glæde og forventning, at vi nu kan afsløre en betydelig styrkelse af MotoStores produkt lineup og ikke mindst salgsorganisation.

Vi blev tidligere på året kontaktet af Anders Lilleris Poulsen fra MIPO Parts ApS, med en opfordring om et tættere samarbejde.

Med udgangspunkt i MIPO’s gode ry i markedet og nogle fantastiske produkter, tog det ikke langt tid at finde ud af at dette var en enestående chance.
Vi har derfor overtaget nedenstående brands fra MIPO, og samtidigt ansat Anders i MotoStore som salgskonsulent og Key account manager.

Dane | MC-beklædning
Difi | MC-beklædning
HJC | Hjelme
Forma | Støvler
Alpine | Ørepropper

Anders vil være en betydelig styrkelse af vores tilstedeværelse ude blandt vores forhandlere, og med vores interne folk i ryggen, et stort bidrag til vores kundeservice.

Vi glæder os utroligt meget over at byde Anders velkommen i MotoStore.
Alle de nye produkter vil naturligvis være at finde på Motostore.dk sammen med det eksisterende produktprogram fra Motostore.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start