Motorcykler: Indført lavprisbilletter hos Mols-Linien
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykler sejler til lavpris

Mols-Linien har indført lavprisbilletter for motorcykler
Mols-Linien
20/03-2013 kl. 13:45

ink farvel til 200 kilometer på motorvejen, ømme rygge og trætte arme  – og sig goddag til billigere billetter, en god strække-ryg-og-ben-pause og op til 24 daglige afgange mellem Jylland og Sjælland. Mols-Linien har indført lavprisbilletter for motorcykler, som nu kan tage genvejen over Kattegat for bare 220 kroner.  

Foråret er over os, og motorcyklerne er for alvor ved at indtage asfalten. Og for os som gerne tager den tohjulede rundt i landet, er der godt nyt. Mols-Linien har nemlig introduceret helt nye lavprisbilletter for motorcykelfolket, der gør det langt billigere at sejle mellem Jylland og Sjælland.

Fremover kan man få både kværnen, konen eller kæresten med over Kattegat for bare 220 kroner, hvis man er ude i god tid. Den nye lavprisbillet gælder for en motorcykel med eller uden sidevogn og alle passagerer.  Og der er plads nok om bord på rederiets superfærger, der kan tage 60 motorcykler med på hver afgang. Ved særlige arrangementer kan færgerne sejle med helt op til 300 motorcykler. 

Udover at slippe for 200 kilometer på asfalten hver vej, hvor der sparres både tid, penge og benzin, giver sejlturen et behageligt afbræk fra motorvejen. Når man først har surret sin motorcykel fast på vogndækket, er det bare at nyde pausen med 70 km/t over Kattegat. Det giver tilpas tid til at stække ryg og ben, spise et godt måltid, drikke en friskbrygget kop Baresso-kaffe eller blot nyde sejladsen over Kattegat, uden at det koster ekstra rejsetid.

Til maj indsætter rederiet endnu en af verdens største katamaranfærger, hvorefter der vil være helt op til 24 daglige afgange mellem Sjælland og Jylland, hvoraf de 20 afgange er mellem Aarhus og Odden.

Overfarten med Mols-Liniens hurtigfærger varer 55 minutter på Odden-Ebeltoft ruten og 70 minutter på Odden-Aarhus ruten.

Del med en ven

0 personer snakker om “Motorcykler sejler til lavpris

  1. Martin: Hvis du nu læste hvad der står i artiklen kan det være du ikke ville blive så skuffet.

    Sidste år kostede det altid 395,- at få MC med på båden, hvilket er det samme som normalpris for bil. Nyt er at motorcyklerne ligesom bilerne får glæde af de billige afgange med billetpris på 220kr.

  2. potato patato, man har bare lavet en lavpris billet der gælder for både mc og biler, og som du selv siger så var prisen det samme som for en personbil, ehhh ja det er det så stadig…

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start