Motorcykeludstilling for fuld kraft - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykeludstilling for fuld kraft

Ideen om også at indkalde motorcyklerne til Biler i Bella viste sig rigtig
Biler og Motorcykler i Bella
04/03-2010 kl. 14:00

Alle mærkerne bliver repræsenteret, og nogle får endda fløjet de vigtigste nyheder ind, for at kunne vise dem frem til de danske motorcykelinteresserede.

En af Bellas store haller bliver helt fyldt med de tohjulede, tilbehør og beklædning. Man kan derfor kalde motorcykeldelen for en udstilling i udstillingen. Så kan man jo tage et kig på bilerne når man nu er der.

Der vil også være konkurrencer for de motorcykelinteresserede. Konkurrencer som branchen leverer gaver til, så de heldige vindere kan forlade udstillingen med hænderne fulde.

Noget af det mere spændende der vil kunne opleves den 18-21 ved Biler og Motorcykler i Bella, er de nye barske sportsmaskiner fra de europæiske producenter. Aprilia RSV4-R er topaktuel og den nye Aprilia importør udtaler at denne kraftkarl ender i en pris på niveau med de japanske konkurrenter. Ingen tvivl om denne raket står højt på manges ønskeseddel.

Også den nye verdensstjerne BMW 1000RR vil være på pletten. Den maskine har taget verdenspressen med storm, og er allerede forhåndsreserveret af en betydelig mængde danskere. BMW 1000RR må være helt speciel, når danskerne gladeligt betaler 1/4 million for en maskine de kun har set på billeder.

En komplet udstillerliste kan ses på www.bileribella.dk

Del med en ven

0 personer snakker om “Motorcykeludstilling for fuld kraft

  1. RSV = Rimelig Sløv Væltepeter. Mon vi får lyden at høre i Aarhus? Det skulle være hvis Tommy Himmelhund sweettalker Aprilia…muhaha

Skriv et svar

Giver børn en ny start