Xtreme Motorcycles & Café åbner d.1 April kl.11
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykel-café åbner i Kødbyen

Hvis du er både til læder og latte, så er der godt nyt. I Kødbyen åbner Danmarks første motorcykel-café, Xtreme Motorcycles & Café.
Xtreme Motorcycles & Café
23/03-2017 kl. 14:00

København – 23.03.2017 : Ser du Sons of Anarchy og drømmer du lidt om at opleve landevejen på ryggen af en motorcykel, så er Københavns nye motorcykel-café lige noget for dig.

Den nye café på Ingerslevsgade 60, består af en unik kombination af et custom MC-værksted og -butik, der sælger custom-made motorcykler. Stedet oser både af olie og af historie og charme, og den rustikke og rå stemning er et gennemgående tema i både caféen, butikken og værkstedet.

Der er en klar synergi mellem værkstedet og caféen, og kærligheden for de to-hjulede er tydelig i caféens opbygning. Det rustikke gulv og rå vægge udstråler en afslappet stemning, hvor der er plads til både mennesker og motorcykler. Samtidig giver kombinationen af butik og café mulighed for at finde alt fra hjelme og handsker til de helt rigtige reservedele til din motorcykel.

Et tilflugtsted for drengerøve

Caféens fokus er de flotte motorcykler, men motoren bag caféen er to kendinge fra hhv. motorcykel- og eventscenen i Danmark. Den ene halvdel er Brian Porsborg, som er ejer af Xtreme Custom og flere gange omtalt som Danmark bedste custom-bygger. Det vidner hans mange priser og udmærkelser også om, bl.a. da han blev europæisk vinder af Custom Chromes prestigefyldte Custom Bike Show i Faakersee i Østrig. Ved sin side har han Mik Mølholm som det sociale omdrejningspunkt. Mik har været en markant spiller i eventbranchen i over 7 år og er kæmpe motorcykel-entusiast i sin fritid.

Deres fælles kærlighed for motorcykler og miljøet er drivkraften for konceptet og deres vision for caféen. De kører ofte ture med deres omgangskreds og kender behovet for et mål at køre til – og meget gerne ét, hvor de kan mødes med andre, der deler samme passion og interesse. Derfor har de også planlagt månedlige ture, hvor det er muligt at tilmelde sig og køre med til forskellige destinationer.

Selvom kaffen er god, så forventes det helt store trækplaster også at være Xtreme Custom-værkstedet, hvor unikke motorcykler i verdensklasse kan opleves på klods hold: noget der tidligere har været forbeholdt de få. Det rustikke værksted i kælderen, som er fyldt med motorcykler i alle stilarter, er en tur værd i sig selv.

”Vi ønsker at skabe et samlingspunkt for motorcykelentusiaster, hvor man både kan nyde en god kop kaffe og nørde over sin bike. Vi synes, der mangler et sted, hvor alle typer motorcyklister kan mødes, uanset om du kører på din første café-racer eller er på 10’ende ombygning af din Harley Chopper. Og så er alle, der sætter pris på en god kop kaffe, men intet ved om motorcykler selvfølgelig også velkommen” fortæller Mik Mølholm en af den nye cafés bagmænd.

Xtreme Motorcycles & Café åbner d.1 April kl.11 og har åbent mandag til fredag fra kl.11-19 og lørdag og søndag fra kl.11-16.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start