2014 Harley-Davidson Fat Bob udstråler cool attituce
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mørkere og sejere

2014 Harley-Davidson Fat Bob udstråler cool attituce
Harley-Davidson
21/08-2013 kl. 10:30

Ny mørk custom styling med afskårne bagskærme og LED-baglys

OXFORD (19. august 2013) – Med dens hårde stirren fra de dobbelte forlygter til dens fede dæk udsender Harley-Davidson® Fat Bob® et enkelt budskab: Giv plads. Her kommer jeg! Du behøver ikke at være slank, når du har så meget attitude, og 2014 Fat Bob forekommer mere selvsikker end nogensinde, takket være en mørk custom make-over fra Harley Styling, der forvandler denne motorcykel til lidt af en bølle.

Køb Harley-Davidson her.

“Vi ønskede at gøre Fat Bob endnu mørkere og mere speciel” siger Harley-Davidson Styling Manager Tony Pink. “De kompakte, afskårne linjer i den nye bagskærm, støddæmpernes vinkel og den ••skrå grafik på tanken skaber tilsammen en ny aggressiv attitude, der understreges af de nye afskårne lyddæmpere. 

Kontrastdetaljerne på de sorte hjul er flot relateret til grafikken på benzintanken. Sædet har fået ny form og beklædning, der er mere sporty og behagelig. Med alle disse nye detaljer er Fat Bob mere iøjnefaldende end nogensinde og vækker opsigt og respekt på vejen.

Krom er udskiftet med sort overalt på Fat Bob, f.eks. på motoren og luftfilterdækslet, bagskærmene, de tredobbelte klemmer, forlygterne, konsollen og batteridækslet. Pladehjulene i aluminium er pulverlakeret sort og har et laser-indgraveret Harley-Davidson logo og fælgstribe.

Fat Bob vækker opsigt, uanset hvor du er. Men denne motorcykel har mere end bare attitude. Den stive stålrygrad i Dyna-stellet, et par tykke 49 mm gafler og en chassisgeometri, som er tunet til at gøre Fat Bob til en cruiser, der er ligger godt i svingene og fræser asfalten op. De dobbelte forbremseskiver og ABS bremsesystemet stopper Fat Bob i en fart. Drej håndgrebet, koblingen i bund og føl sparket i Twin Cam 103™ V-Twin-motoren, som starter Fat Bob med attitude.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start