Moto GP: Mød Valentino Rossi face to face
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mød Valentino Rossi

Vind et møde og rejse til den 9 dobbelte verdensmester
Bridgestone
08/02-2013 kl. 09:15

Til alle motorcyklister i Europa: Bridgestone inviterer dig til at deltage i “Mission Rossi” konkurrencen og vinde en fantastisk MotoGP weekend, inklusiv et privat face-to-face møde med alle tiders største MotoGP kører; Valentino Rossi.

Bridgestone tilbyder dig muligheden for at vinde en af 12 MotoGP race weekender i 2013. Du vinder ikke blot en privat ”meet and greet” med den 9-dobbelte verdensmester Valentino Rossi, præmien omfatter også fuld adgang til Bridgestone Motorsport hospitality, rejse, hotelophold samt adgang til MotoGP hele weekenden.

Det er let at deltage i konkurrencen. Alle der køber et sæt Bridgestone Battlax Hypersport S20 eller Battlax Sport Touring T30 dæk (begge typer inspireret af Bridgestone’s MotoGP erfaringer) ved en Biker’s Club forhandler har mulighed for at vinde. Udfyld en kort formular og registrer din deltagelse på en særlig hjemmeside, der er omtalt på formularen.

Når du er registreret, skal du besvare 3 simple spørgsmål – så er du måske en af de 12 heldige vindere af en MotoGP race weekend på Le Mans, Catalunya, Assen, Sachsenring, Brno eller Silverstone. Alle vindere får besked 2 måneder før den MotoGP weekend, de har vundet.

Bridgestone er en førende producent af motorcykel radial dæk og markedsfører et komplet program af produkter i Europa. Bridgestone er også eneleverandør af dæk til MotoGP, verdens højest rangerende MC mesterskabs serie.

Du kan læse mere om konkurrencen og se en video med Valentino Rossi på: www.mission-rossi.com 

Du kan også følge os på Twitter @YellowMan46 

Og ”like” vores side: http://www.facebook.com/Yellowman46 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start