MC Nøglen 2011 - Det store katalog fra Max MC Import
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MC Nøglen 2011

MC Nøglen netop landet hos motorcykelforhandler
Max MC
11/04-2011 kl. 10:00

Det store katalog fra Max MC Import A/S er netop landet hos motorcykelforhandlere over hele landet. Der er endnu en gang slået en ny rekord i antal sider og antallet af (nye) varer til motorcyklister.

MC Nøglen er nu oppe på 936 sider og er det største katalog nogensinde. Det er også blandt de største kataloger i Norden, og klart det største katalog i reservedele til utroligt mange mærker og årgange af motorcykler i Danmark.

Hvis du kigger ældre udgaver af MC Nøglen i gennem, vil du se en udvikling fra en klar dominans af japanske motorcykler til langt flere motorcykler fra Europa, USA og lidt fra Korea.

Der er mange nyheder i årets udgave. På hardware siden kan Max nu levere lamdasonder som en reservedel. Det er producenten NGK der står bag det omfattende program til motorcykler fra nær og fjern.

Hvis vi bliver i udstødningen, tilbyder MC Nøglen nu også slip-on eller bolt-on lyddæmpere fra engelske Scorpion. Alle kan leveres i rustfrit stål, Carbon eller Titanium. Herlig lyd, der kan dæmpes med dB Killers og andet tilbehør.

Allerede i efteråret kunne vi også præsentere det amerikanske KN Filters. Meget kendt mærke blandt tunere og ikke mindst Harley folket. Både sortimentet i olie- og luftfilter og et tilbehørsprogram.

Triboron er et svensk verdenspatent i smøremidler. Det er blandt andet en højeffektiv tilsætningsolie til 2-taktere, der svarer igen med højere ydelse og mindre udledning af skadelige stoffer. Se mere på side 116 og 117.

Suomy hjelme. Nyhed med sikkerhed så hatten passer. Suomy tåler sammeligning med de bedste hjelme på markedet og hvis det ikke er nok, leveres modellen D2O med Bluetooth kommunikation. Fix og færdig.

Spons af Robbin Harms
Allerede på omslaget ses racerkøreren Robbin Harms. Han deltager i VM i road racing i klassen Supersport. Max/MC Nøglen er STOR-sponsor for Robbin og vi har det fint med at kunne støtte det største danske VM håb – selv i en tid med økonomisk tilbageholdenhed.

Vi skal hjælpe ham nærmere VM podiet og i MC Nøglen kan man læse hvordan motorcyklisterne selv kan hjælpe ham. Det er en støtte kampagne med en krone til Robbin for hver liter Silkolene olie der sælges i Danmark.

Flere stumper til klassiske motorcykler

I MC Nøglen stiger antallet af dele til de klassiske motorcykler. Mange flere platiner og flere kabler til ældre klassiske modeller. Vi kan mærke en stigende interesse for at køre og holde gamle japanske motorcykler friske.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start